Camlux Hotel前身係駱駝牌工廠而酒店內嘅Café 15就展出咗駱駝牌歷代產品彩色水壺打卡牆🌈、懷舊盒壺等..配合呢度新穎嘅工業風裝修新舊融合 好靚!超好打卡的!餐點方面 weekend brunch 有13款主菜可揀套餐包括沙律、飲品+$108可以任飲紅白酒、啤酒60mins下午飲返杯真係好chill☺️想講主菜乳豬、馬來咖哩都好好食!👍🏻👍🏻👍🏻雪糕又係好正~~我哋會再嚟食架!🔸秘製烤乳豬($268)招牌菜果然係正,即製熱辣辣,皮好似薯片咁脆!一切開非常juicy!味道好香而唔會過咸,真正香、脆、嫩滑集於一身❤️🔸馬來咖喱雞配白飯($168)係我喺香港食過最好味嘅咖哩!❤️❤️質地濃稠,食到石栗、八角等滿滿嘅香料味,香香辣辣,仲有少少番茄嘅清新酸甜味。雞彈牙有肉香,並非殭屍肉,煮得入味,真係好好食!🔸DAYVI gelato 叫咗熱情果、金沙朱古力口味,2款都超好食!食得出係新鮮果香味,勁香!仲有粒粒熱情果籽,酸甜度適中。我哋即刻上網睇吓邊度有得賣!😂😋❇️另外星期五、六仲有Happy Hour $150/一小時內享用享用酒水。

Camlux Hotel前身係駱駝牌工廠
而酒店內嘅Café 15就展出咗駱駝牌歷代產品
彩色水壺打卡牆🌈、懷舊盒壺等..
配合呢度新穎嘅工業風裝修
新舊融合 好靚!超好打卡的!
餐點方面 weekend brunch 有13款主菜可揀
套餐包括沙律、飲品
+$108可以任飲紅白酒、啤酒60mins
下午飲返杯真係好chill☺️
想講主菜乳豬、馬來咖哩都好好食!👍🏻👍🏻👍🏻
雪糕又係好正~~
我哋會再嚟食架!

🔸秘製烤乳豬($268)

🔸馬來咖喱雞配白飯($168)
係我喺香港食過最好味嘅咖哩!❤️❤️

🔸DAYVI gelato
我哋即刻上網睇吓邊度有得賣!😂😋

❇️另外星期五、六仲有Happy Hour
$150/一小時內享用享用酒水。