2019-09-30 226 瀏覽
一年一度嘅公司飯局又來啦!今次亦都比較豪爽揀咗洲際大酒店!我一心以為呢間大酒店嘅水準係超級高!亦之前幾年唔想其他酒店嘅唔如意經歷,我抱住一個終於守得雲開見月名嘅態度你到呢一間酒店享受美味嘅佳餚!去到洲際酒店外面,可能我真係冇嚟過啦,原來隔離起咗一個新嘅商場,共外貌靚到抽筋,我入咗去先知道入錯地方,唯有問吓人先發覺我去錯地方,去到酒店外面先發覺原來同隔離咁樣比較真係有一個差別啊!但我對自己講唔緊要啦你間五星級酒店水準一定好高㗎時間好快就到左開餐啦!公司嘅嗰啲咁嘅節目啊抽獎啊CEO講廢話我完全對佢哋冇興趣,只不過係想等食野!今次揀咗個菜式有12道菜!但食完之後我覺得其實只係金玉其外敗絮其中也在!其實個樣就好似唔錯,但我見味道可能仲差過其他行嘅酒店菜式啊!下面有一啲相俾大家參考下,個樣係靚啦,但個味道真係難食到嘔,我有同事食完之後都唔敢再食啦!希望酒店方面可以改善一下啦!

2019-09-19
$2000