2024-05-13 18 瀏覽
朋友介紹這間意大利餐廳,說味道很正宗!尤其手工pizza及意粉,出品相當出眾!我哋點咗:🍕 HOMEMADE PIZZA – FOUR CHEESE 四重芝士薄餅 (10”) $168手工意大利薄餅真係寧捨唔同! 餅底好鬆脆!分別有 Parmesan, Buffalo, Cheddar 同Mozzarella Cheese未食已經聞到好香, 不同芝士帶來唔同質感, 濃/淡味, 拉絲, 軟身芝士, 令我呢個芝士控難以抗拒 🍝 MANO LASAGNE 芝士肉醬千層麵 $158一層層麵夾雜著肉醬同芝士, 口感豐富, 蕃茄同芝士的味道配合得好好. 好快已經清咗碟! 🍨 AFFOGATO 特濃厚咖啡配香滑雪糕 $58特濃咖啡倒上雲呢嗱雪糕, 咖啡中和雪糕嘅甜, 而雪糕中和咖啡嘅苦, 兩者夾埋一齊食就變得好好味! ☕️ ICED LATTE $36晚餐時間想飲咖啡,但又擔心會瞓唔著. 就選擇了LATTE,奶嘅份量多,咖啡味無咁重 🥤 GINGER ALE 薑味汽水 $28想飲汽水但唔想飲太甜,亦唔想太單調,係一個好選擇整體嚟講,味道係幾出色👍🏻
朋友介紹這間意大利餐廳,說味道很正宗!
尤其手工pizza及意粉,出品相當出眾!

我哋點咗:

手工意大利薄餅真係寧捨唔同! 餅底好鬆脆!

🍝 MANO LASAGNE 芝士肉醬千層麵 $158

🍨 AFFOGATO 特濃厚咖啡配香滑雪糕 $58

☕️ ICED LATTE $36

🥤 GINGER ALE 薑味汽水 $28
想飲汽水但唔想飲太甜,亦唔想太單調,係一個好選擇

整體嚟講,味道係幾出色👍🏻
四重芝士薄餅
芝士肉醬千層麵