2023-12-01 243 瀏覽
🍢慢慢炭set $788蕃茄野菜沙律、燒明太子、鹽燒雞翼、鹽燒雞脾軟骨串、煙肉蠔卷、燒一夜干、鹽燒和牛、燒白鱔、鹽燒牛舌芯、牛油粟米、鹽燒秋葵、鹽燒蘆筍、醬油燒飯團免治雞肉棒$68串燒本生佢燒已經落鹽去燒,已經好有味,台面仲有調味可以加,有岩鹽、咖喱鹽、山椒鹽、竹鹽、辣粉、超辣粉🌶️🌶️我中意山椒+辣粉超特別,麻辣𝐅𝐞𝐞𝐥☺️超辣粉真心超辣⚠️所有串燒質素好好,真心係好食,因為佢真係燒得好用心💖💖和牛係好有驚喜🤤🤤牛舌芯超霖必食😋雞髀軟骨好少店舖有😋白鱔勁厚肉,唔腥😍😍燒明太子小編都係第一次食,建議加辣粉+山椒粉令到佢無甘咸😋因為明太子本好咸,佢係好好既下酒菜🍻🍻燒飯團必吃‼️‼️‼️佢燒到所有邊勁脆,好似食緊飯煎甘好邪惡😍我地仲留左啲明太子夾住飯團食一流💯💯一夜干燒到超脆卜卜,入面啖啖肉,小心骨⚠️煙肉蠔卷出面少有,幾特別,不過我覺得佢地唔係太夾🤣🥃美人紅茶梅酒、桃果實酒偏甜好飲💖兩者我會比較中意梅酒😍
🍢慢慢炭set $788
免治雞肉棒$68

我中意山椒+辣粉超特別,麻辣𝐅𝐞𝐞𝐥☺️超辣粉真心超辣⚠️
所有串燒質素好好,真心係好食,因為佢真係燒得好用心💖💖
和牛係好有驚喜🤤🤤牛舌芯超霖必食😋
雞髀軟骨好少店舖有😋白鱔勁厚肉,唔腥😍😍
一夜干燒到超脆卜卜,入面啖啖肉,小心骨⚠️
煙肉蠔卷出面少有,幾特別,不過我覺得佢地唔係太夾🤣

🥃美人紅茶梅酒、桃果實酒
偏甜好飲💖兩者我會比較中意梅酒😍

• 白鱔