2019-04-13 238 瀏覽
今日同我男朋友去元朗行街🙆🏻🙆🏻行到攰左,我都去到馬田路個邊,見到呢一間,我睇落幾靚嘅coffee shop😍😍諗住入去坐低食個下午茶😬😬😬嗰日去元朗都幾多人食呢間,可能因為幾平🤔🤔🤔叫一個甜品就可以以半價叫嘢飲,可能就係因為咁啦😂😂😂成間店細細間,但係就裝潢得好靚🤔😍😍個食下午茶餐牌唔多選擇,得一張紙🤔🤔不過都無所謂嘅🙆🏻🙆🏻最後我哋叫咗兩杯咖啡,同埋一個pancake 🙆🏻🙆🏻我杯Latte 其實整體感覺唔錯,只係應該佢拉花嘅時候唔記得刮走本身既泡,搞到有好多氣泡係面🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️密集恐懼症救命😭😭😭😭個集莓pancake整得好靚,裝飾得好好👏🏻👏🏻♥️但係個cake好似超級市場買嗰啲急凍pancake整返熱,所以唔太好味🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
成間店細細間,但係就裝潢得好靚🤔😍😍
個食下午茶餐牌唔多選擇,得一張紙🤔🤔

2019-04-09