2024-02-11 717 瀏覽
今晚一行14人同媽媽在此慶祝90歲大壽。之前在此食過好多次,價錢合理,味道ok,服務算中上,所以今次向自己家人推介此店。但今次真令人失望。先講套餐內的龍蝦伊麵,我同侍應清楚交帶要加底同轉芝士焗,嚟到話唔好意思無廚房做錯咗,我話要改番,要芝士,但唔好就咁用番呢盤加芝士就算。最終食得出係囉,因啲麵淋pat pat。 我地又額外要一隻亞拉斯加蟹,講到明要椒盬味,點知等咗好耐又上錯,變咗清蒸,個海鮮部都承認自己漏咗講,我話你唔可以就咁又攞番呢隻去加工,佢賴係叫我地去揀過隻,點知嚟到食就知係用番嗰隻,啲肉唔好食 (之前食過幾次都好食,個個都讚)。但因蟹無記認,無得同佢理論,但就令人相當失望。因為佢地唔老實,所以原先預訂初四去飲茶都改變主意了。
因為佢地唔老實,所以原先預訂初四去飲茶都改變主意了。
2024-02-10
15 分鐘 (堂食)
慶祝紀念
生日