平時經過油麻地都會去加多娜買麵包食,佢D 麵包好多都好好食同好出色。但一直沒有機會去買佢地既人氣布丁包,因為要排隊同埋要就返爐既時間。今日經過咁岩6點幾冇乜人排隊,所以一口氣買左4個返屋企試下佢。買左2個原味,1個朱古力味及1個黑芝麻味試下。聽人講依個布丁包有3個食法(放雪櫃凍食、常溫食及焗熱食),因為我鍾意食熱既食物,所以全部都拎晒去焗5-6分鐘。❇️原味布甸包 $15呢個真係非常經典,法包煙韌得嚟又唔會太硬,中間嘅布甸好滑,雲呢拿味同蛋香味好夾,果然係必食推介!❇️黑芝麻布甸包 $23黑芝麻味好香濃,咬開嘅時候聞到超香芝麻香,同埋見到勁多芝麻流心流哂出黎超級治癒。❇️朱古力布甸包 $23個人覺得朱古力味比黑芝麻味更好食。佢既朱古力味好出色。佢既朱古力唔係死甜果隻,唔似小朋友朱古力,鍾意朱古力既朋友一定要試!總結:性價比覺得最好係買原味,唔講價錢我就鍾意食朱古力味多D。希望下次可以試到最人氣既京都抹茶紅豆麻糬布丁包!😻

買左2個原味,1個朱古力味及1個黑芝麻味試下。

❇️原味布甸包 $15

❇️黑芝麻布甸包 $23