2017-08-22 500 瀏覽
看到網上的寫食評的分享知道呢間放題,感覺好正.於是約好朋友一齊去試.Book佐最早時段18:30,招呼我地的係一位短頭髮阿姨,第一眼店員俾我感覺都算友善,但座低後落紙叫野食,態度不好,眼望望,就是俾我感覺到不舒服.但其他店員都OK食物方面種類較小,沒有太多的選擇.那天沒有海膽送,後來用鮑魚頂替.刺身很小!!!食物的味道方面不是食評中講到的那麼出色,炸物完全不合格.,不脆,不熱!!!外表方面,係盤刺身靚D之外,其他食物都不好,就簡單一個燒波羅,切到好似前一晚賣剩野咁,個燒波羅,落了幾次單都無黎,最後要賣單講多次先到.!!!!最最最重要的是一點就係漏單,今次的價錢要$288 再加10%服務費,這個價錢還有漏單+份量不足的情況.真係不會有下次.,甜品都是平價野,不值一試.

題外話/補充資料: 某店員服務態度差,.食物種類小,加上食物質數差.漏單,要催先黎!!
2017-08-20
  • 酒煮蠔