2016-11-04 209 瀏覽
第一次寫食評,就係為左提醒大家千析唔好中伏!今餐可以講話係垃圾,見團購成二千幾個人買左又咁多正評,以為可靠,點知都係一個伏。團購description上有嘅野,根本實際上係冇嘅!例如三文魚子軍艦,鱈魚,統統都冇,海膽唔好話係半板啦唔該,實際上只係得一滴,我直頭想去海關度告佢違反商品說明條例,誤導客人。話就話食到十點半,十點都未夠就last order,order左嘅野完全唔齊又唔岩數,食物種類極少,冇乜選擇,又冇甜品,係好差嘅放題,得碟一口牛好食少少,完全唔值$225呢個價。我完全覺得受騙,兼且憤怒,希望嗰二千幾個未幫襯嘅食客快啲去yahoo退款,如果唔係真係後悔莫及,寧願加多少少食返有質數保證嘅大x屋都唔好俾錢佢賺!真係離晒譜,真係超差#&@?₩%😡
2016-11-03
用餐優惠