2014-09-02 570 瀏覽
開學第一日 第二次泥lee間小型cafe食 4個人嗌左一個二人套餐: 大慨係有一個麵包碎蔬菜蛋沙律+黑椒意粉+菠蘿cheesePizza(包2杯飲品:是日果纖x2)---首先個沙律都幾大下 主要都係一d沙律菜 上面有隻溫泉蛋 隻蛋5係話特別好味 但係會令個沙律冇咁dry 有薯仔 比較硬身 香脆ga麵包碎 仲有提子亁~令都個沙律甜甜地 整體泥講都幾好味幾fresh 5係好多沙律醬個d 所以5會食到好飽---黑椒意粉:黑椒味都夠 係個歺ge比例5多 係d意粉乾左d---菠蘿cheesePizza:啱啱好4片 薄批好脆 芝士係可以拉出泥 幾正其實lee個set好似仲有個蕃茄xx飯:好似risotto咁 幾好味 仲有蒜蓉包and salad(是日果纖我冇飲 d fd幾like 係芒果味)另外仲嗌多個lunchSet蕃茄腸仔粟米意粉:普通味 冇咩特別 包埋salad同蒜蓉包蒜蓉包 d fd話好味 5會話好乾 飲品個fd飲蜜桃汁 佢話好味總結:你要求5太高ga 其實好抵食!又幾好味 都食得幾飽!
開學第一日 第二次泥lee間小型cafe食 4個人
(是日果纖我冇飲 d fd幾like 係芒果味)

總結:你要求5太高ga 其實好抵食!又幾好味 都食得幾飽!
題外話/補充資料: 張枱幾細 大d會方便多d人
2014-09-01