2016-11-24 1734 瀏覽
今晚同班好朋友再黎山林道呢間「7080任食放題」呢間野過去半年其實都食左5~6次,一直我地都極滿意,一直都好開心,但今次真係火都黎埋我地9點15左右入去食,一入到去見到d經理員工都轉晒人,d招呼都唔同晒(係差左好多),我地一坐低佢話90分鐘可以任食就走開左,我地當然知啦,但佢地等左好耐都無人黎收單,收左單又好耐都未黎野食,我都算喇,咁我地d餓鬼既係狂點架啦,黎左6碟野,我地極速燒左四碟,見到有d野未黎同有d野想要食咪再落單,點知第一個待應話我地仲有野未燒,咁就幫我地出d我地無既先,其實我地都無所謂,點知唔夠1分鐘另一個待應想埋黎話我地仲有野食,要我地燒埋先出單比我地,我地都忍忍佢咪推晒d野落去快燒快食啦,食晒叫佢出單又氹我波鐘,個爐有個真空期無野燒,等一輪先黎到d野食,一放低唔夠5分鍾又話last問我地有無野補, 好啦,我填完比佢,問我再落單洗唔洗加鐘,位位88蚊60分鐘,我當場有人爆左出黎啦,個時9:50左右我last order埋都仲有時間燒黎食啦,佢3個待應1個經理沖埋黎,係咁問你加唔加鐘,如果你地走剩野100g100蚊(不停強調+重複),其實我地都怕浪費,都係點大家食到既份量黎
今晚同班好朋友再黎山林道呢間

「7080任食放題

100蚊(不停強調+重複),其實我地都怕浪費,都係點大家食到既份量黎,最終比佢攪到我地係無落最後張單,由始置終d態度都差到飛起,真係好耐未試過食餐飯咁嬲咁火同咁肚餓走!

利申佢唔係爆晒好多人等緊位,而我覺得係無咩人d待應想快d清潔收工)

強烈呼籲大家唔好去免受氣!

強烈呼籲大家唔好去免受氣!!

強烈呼籲大家唔好去免受氣!!!

(重要野係咪要講3次)!!!!!
2016-11-21