2014-02-27 663 瀏覽
食店好有日本小店feel~好在早去一步..不出5分鐘後勁多人到全場爆滿但好奇怪~食店得一個人負責開單+整咖喱飯+收拾..真係一腳踼見有d客唔耐煩坐左陣..未order已經走~真係有生意都做唔切呢~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~食店地方唔太大~大約有3x位..整幅牆仲印上好sharp既logo除左咖喱飯..可以揀烏冬~食物份量分成4級(輕量..中量..重量..超量級)另外可再自選加配料(炸豬扒/炸雞扒/炸蝦/芝士/香腸/咖喱汁/蛋)汽水飲品$10..而取食物檯仲有冰水免費供應呢另一半點個"炸豬扒咖喱飯(中量級)"我點個"炸蝦咖喱飯(輕量級)"~另外..可樂(x2)炸物係即叫即整..新鮮熱辣辣~炸皮層好脆~蝦肉好彈牙但相比之下..我覺得豬扒更優勝~肉質鬆軟..炸皮層有味過炸蝦果款飯底原粒帶黏口~咖喱唔會好甜..淡淡咖喱香+夠濃稠以日本咖喱黎講..味道都好唔錯~整體食物+服務都好ok呢
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
汽水飲品$10..而取食物檯仲有冰水免費供應呢
另一半點個"炸豬扒咖喱飯(中量級)"
我點個"炸蝦咖喱飯(輕量級)"~另外..可樂(x2)
炸物係即叫即整..新鮮熱辣辣~炸皮層好脆~蝦肉好彈牙
飯底原粒帶黏口~咖喱唔會好甜..淡淡咖喱香+夠濃稠