Happy family day😎😎今次就帶母親大人去到銅鑼灣嘅樓上Cafe & Bar食好西,我地一入到間餐廳就已經覺得到好舒服😌餐廳嘅內部設計主要以黑白色為主,整潔企理,而佢哋播放嘅音樂係比較舊式嘅經典浪漫金曲,成個氣氛都好浪漫😌除咗環境之外,佢哋嘅服務都好窩心又貼心😌⭐️XO醬大蝦意大利麵 $168🍝大大隻蝦🍤🦐爽口得黎又清甜,XO醬嘅加入❤️唔會令到成個意粉好奇怪,冇諗過XO醬配上忌廉意大利粉係好食同特別🤤🍝⭐️白酒忌廉汁煮貝殼鍋 $198🐚好耐冇食過貝殼鍋🤤貝殼分別有青口同蜆,而且個份量都唔少㗎大大煲,賣相又吸引🥰🫕旁邊有外脆內軟嘅蒜蓉包🥖,配白酒忌廉汁一齊食超好食🤤⭐️可升級為套餐+$88今日嘅套餐包括牛肝菌忌廉湯,雞胸凱撒沙律,以及一杯Cappuccino🥰- 牛肝菌忌廉湯🥣,牛肝菌味道好香濃又滑,味道都好正😋- 雞胸凱撒沙律🥗,雞胸嫩滑🥰而沙律菜都非常新鮮❤️超級健康- Cappuccino☕️咖啡豆好香濃☕️ 雖然唔知道咩牌子,但我都幾鍾意杯咖啡🥰⭐️傳統蘋果撻 $68🍎食完正餐之後,係時候要食甜品啦😋香脆嘅皮撻連酸甜又清新嘅蘋果餡,再配上一杯咖啡☕️完全沒有甜膩感!我到而家都回味緊,
XO醬大蝦意大利麵

⭐️XO醬大蝦意大利麵 $168🍝

⭐️白酒忌廉汁煮貝殼鍋 $198🐚

⭐️可升級為套餐+$88
牛肝菌忌廉湯

- 牛肝菌忌廉湯🥣,牛肝菌味道好香濃又滑,味道都好正😋
雞胸凱撒沙律🥗

Cappuccino

傳統蘋果撻

⭐️傳統蘋果撻 $68🍎
食完正餐之後,係時候要食甜品啦😋香脆嘅皮撻連酸甜又清新嘅蘋果餡,再配上一杯咖啡☕️完全沒有甜膩感!我到而家都回味緊,好想再食多次🤤
XO醬大蝦意大利麵
牛肝菌忌廉湯