依間人氣刨冰店成日都排長龍,好彩早左少少去到,唔係就有排等🫣🫣泰式奶茶刨冰 $138 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟外表非常QQ ,好適合打卡,而且兩個人分享剛剛好;刨冰奶茶味超級濃,好似飲緊杯泰式奶茶,而且入口即化,所以一下子食咁多都不會頭痛🤣最底還配有一些涼粉和麵包粒,食落冇咁單調旁邊還有泰式奶茶醬可以俾你加埋一齊食,但係單食已經好濃味,所以我沒有再額外加醬一齊食(個泰式奶茶醬超級濃,大約係刨冰的濃度兩倍朱古力蜜糖吐司配士多啤梨 $128 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟建議打完卡就要即刻食,因為他們的吐司係新鮮整好,一定要趁熱食,先可以食到冰火二重奏(而且太慢先食,雪糕會融化晒,咁樣就冇咁好食)就算有朱古力加蜜糖一齊,食落味道都不會太甜,另外配上士多啤梨一齊食,酸酸甜甜又是另一種感覺🤤以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。

泰式奶茶刨冰 $138 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟🌟

朱古力蜜糖吐司配士多啤梨 $128