之前已經食過一次他們的刨冰,最近又熱又焗就好想食啲冰凍的食物來降溫,就即刻諗到依間;咁想食就要即刻行動,即刻去食芒果糯米飯刨冰 Baby $92 推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟和之前泰式奶茶味一樣,表面會有一層cream,配刨冰一齊好正🤤不是刨冰芒果偏淡,所以要配多啲醬一齊食,而且最底會有芒果粒和糯米飯,食落覺得糯米飯偏實咗少少,但都係好食士多啤梨芝士蛋糕刨冰 Baby $82推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟只有芒果味和泰式奶茶味不是用牛奶刨冰,其他三款味道都係用牛奶刨冰;食落味道比我想像中的濃,就算不配士多啤梨醬一齊食,牛奶刨冰也夠甜味,而且配上士多啤梨醬一齊,酸酸甜甜幾開胃,另外最底的芝士蛋糕唔會吸收太多溶咗的牛奶刨冰,所以食落唔會太淋個人口味來講最鍾意食嘅都係泰式奶茶味,其他口味雖然都出色,但對比之下冇咁特別以上均是我個人觀感,每個人嘅口味各有不同,所以末必同每個人嘅用餐感覺一樣,如有不同,敬請見諒。

芒果糯米飯刨冰 Baby $92
推薦指數🗯️:🌟🌟🌟🌟