蘇格蘭新鮮蟶子·法國白露筍·果仁 ·手工意粉 $168手工意粉有咬口,比寬麵更有嚼勁。醬汁偏淡口,可能係唔想搶咗蟶子嘅鮮味;原本以為fusion咗2條韓式年糕落去,咬落原來係超甜嘅蟶子呀🤩 啲蟶子又大又鮮甜,份量仲要唔少,真係超級驚喜😋法國黑喇叭菇·野菌芝士手工意粉 $158手工寬麵有質感,加埋濃郁嘅野菌醬同流心蛋汁,超級香👍🏻花華Scone配自家果醬及軟芝士 $35原味鬆餅加入咗無花果乾,增加咗口感;牛油味唔算突出,但烘熱嘅外皮,加上微濕嘅質感,都唔錯~〰️〰️〰️〰️〰自從幫襯咗呢間餐廳之後,我覺得唔可以再叫馬鞍山做美食沙漠,因為佢真係好好食,每一次食都好有驚喜,每一樣菜式都食到佢嘅用心,真係區內我喜愛嘅餐廳第一名🥇 可惜尋日睇到佢會係12月30日結業,真係好sad,未食過嘅朋友唔知你哋仲有冇機會食到,食過嘅我都好想好想好想繼續食,希望有緣再食到你嘅comfort meal! All the best!〰️〰️〰️〰️〰️食物: 4.5/5性價比: 3/5 環境: 4/5服務: 4/5Revisit: Yes
蘇格蘭新鮮蟶子·法國白露筍·果仁 ·手工意粉
蘇格蘭新鮮蟶子·法國白露筍·果仁 ·手工意粉 $168

法國黑喇叭菇·野菌芝士手工意粉
法國黑喇叭菇·野菌芝士手工意粉 $158
手工寬麵有質感,加埋濃郁嘅野菌醬同流心蛋汁,超級香👍🏻

花華Scone配自家果醬及軟芝士
花華Scone配自家果醬及軟芝士 $35
〰️〰️〰️〰️〰
All the best!
〰️〰️〰️〰️〰️
食物: 4.5/5