餐廳: The Lounge (香港JW萬豪酒店)
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
餐廳: The Lounge (香港JW萬豪酒店)
資訊:

2022-05-21 5889 瀏覽
如果 JW lounge tea buffet只可以推薦一樣必食既野,係raisin scone。如果係兩樣就加埋plain scone啦。當成個buffet既人潮集中係鹹食區,我停留係甜品區,目光指向被透明圓蓋籠罩住既Scone,蓋裡有一層薄薄既蒸氣,意味蓋中物係有一定既熱度,Scone要趁熱吃,於是帶了一件回枱品嚐。當食呢件Raisin Scone既時候真係尚有餘溫。一咬,邊位酥脆,內裡鬆化濕潤。帶住單純牛油同麵粉既香,加上分佈平均既提子乾,以果乾本身既果糖果酸作點綴,未加cream and jam,就咁食都好正。以tea buffet黎講,質素好有驚喜。到食第二啖,先再加上滿滿既clotted cream,cream偏杰身,有鮮奶香,但唔膩亦唔羶,整體甜味較重,但食落好順滑,係喺口腔既溫度下溶解化開既嗰隻順滑。明知道好高卡,但都控制唔住搽cream隻手,因為呢個配搭真係太好食。可惜既係,食幾次原味scone都比較凍身,否則相信plain scone+clotted cream+tea已經係無敵三角。另外一提,提供既兩款果醬都太太太甜,不合胃口,如果有一款酸D清新D既會多元化D而飲

如果係兩樣就加埋plain scone啦

當食呢件Raisin Scone既時候真係尚有餘溫。

。以tea buffet黎講,質素好有驚喜。

,係喺口腔既溫度下溶解化開既嗰隻順滑
。明知道好高卡,但都控制唔住搽cream隻手
,因為呢個配搭真係太好食。

而飲品方面可以order一杯,為咗襯Scone
,當然係熱茶啦

2022-05-08 4900 瀏覽
This was the most disappointing mother’s day brunch buffet I have ever had! It costs $858/ head. But the variety / quality of food … was not worth $858 at all. It has things we usually see at a buffet but as a 5 star hotel charging $858 for lunch buffet, one would expect more than just mediocre. For the appetizers, there were lobsters, prawns, crabs, mussels, with four different cold cuts, sushi bar with tuna, salmon, scallops, and clams. The only special is the caviar served on a 50 cents size

For the appetizers, there were lobsters, prawns, crabs, mussels, with four different cold cuts, sushi bar with tuna, salmon, scallops, and clams. The only special is the caviar served on a 50 cents size coin!

Main dish has Cha Sui, tasteless Hainanese chicken rice, deep fried pigeon, overcooked baked salmon, 2 kinds of dim sum, baked lobster with cheese, baked oyster with cheese (very tiny), roasted beef, roasted lamb rack, foie gras, chinese soup noodles.

When the starters and main dish did not satisfied, one might hope the desserts would do better, yet i am sad to say one can get better scone at Starbucks than the Lounge. They even use cheap branded milk (Meadow)for the ice- cream so….

My conclusion is Marriott is not trying hard enough this time! It was very good when i went 10 years ago, but this time it was super disappointing!
Dont go there it is not worth the money!!!
2022-05-07 6036 瀏覽
近乎兩年大家都冇得外遊~除咗staycation 外,下午茶都好難book到!幸好今次可以book到星期六jw的下午茶嘆返一下~信用咭仲有折扣優惠!環境方面: 五星級嘅酒店環境當然開揚丶舒服丶寬敞啦!空間感十足! 仲坐得好悠閒添~ 地方留底極高丶 梳化顏色配襯得很高貴丶一點也不侷促 ,同三五知己 一起傾傾偈~~好正呀食物方面: 有幾種刺身及壽司選擇!大部分都好新鮮~ 但這個下午茶我最欣賞有新鮮榴槤肉丶南乳豬手 丶自家製皮薄餡靚鮮蝦雲吞丶 刀削麵配鮮魚蕃茄湯丶 真令我喜出望外甜品方面: 有很多不同的小蛋糕任你選擇~豆腐花丶 綠豆沙丶雪糕丶 班蘭蛋糕~~~ 自助區更有樽裝嘅芒果汁蘋果汁及橙汁任飲!個樽仲好high添呢個Tea 實在好豐富丶好滿足丶我會下次再book過~~~

,同三五知己 一起傾傾偈~~好正呀

食物方面: 有幾種刺身壽司選擇!大部分都好新鮮~ 但這個下午茶我最欣賞有新鮮榴槤肉丶南乳豬手 丶自家製皮薄餡靚鮮蝦雲吞丶 刀削麵配鮮魚蕃茄湯丶 真令我喜出望外

呢個Tea 實在好豐富丶好滿足丶我會下次再book過~~~
2022-05-07
  • 雲吞
  • 自助餐
2022-04-28 4680 瀏覽
得知The Lounge 平日嘅下午茶自助餐重開,就嚟會一會佢。星期三嘅下午,客人也不少,亦都夾雜了一些食 Afternoon Tea set 的客人,幸好餐廳樓底高,枱和枱中間嘅空間也足夠。上次星期日到訪有3款瓶裝果汁,今次平日可能因為收費比較便宜,所以沒有供應。食物方面,即滾粥個粥底系有味嘅,自選左皮旦、瘦肉和大蝦,都幾好食,提子鬆餅微暖質地濕潤適中,相當吾錯,大蝦炆伊麵加左秘製辣醬,好惹味。蝦多士比較油,一咬落去成口油,炸雞亦好似冇乜調味同埋應該炸得過火,好乾好柴。埋單 $656/2位。
埋單 $656/2位。

2022-04-27
信用卡優惠
JW都係其中一間鍾意嘅自助餐之前有個朋友生日所以一齊過嚟食個lunch😇😇😇好多中式嘅菜式可以選擇最鍾意食嘅就係佢嘅燉花膠,鮑魚蛋撻,同埋黑松露炒蛋😊雖然佢嘢食種類唔係好多但係每一樣食物嘅水準都好高,例如燒鵝,叉燒,肉,甜品🍮魚生方面都係新鮮鮮甜不過如果再有多啲嘅款式會再開心啲🤣🤣同埋如果食嘢嘅時間可以長少少咁就可以更加舒服☺️☺️☺️唔使咁趕住離開

JW都係其中一間鍾意嘅自助餐

最鍾意食嘅就係佢嘅燉花膠,鮑魚蛋撻,同埋黑松露炒蛋😊
雖然佢嘢食種類唔係好多
但係每一樣食物嘅水準都好高,例如燒鵝,叉燒,肉,甜品🍮
魚生方面都係新鮮鮮甜
不過如果再有多啲嘅款式會再開心啲🤣🤣

同埋如果食嘢嘅時間可以長少少咁就可以更加舒服☺️☺️☺️
唔使咁趕住離開

• 甜品
  • 桂花香芬冰茶
  • 黑松露炒蛋
2022-03-20 4723 瀏覽
以前天天都有供應下午茶自助餐嘅佢,因為疫情關係,現在只有星期六、日提供下午茶自助餐,所以唯有星期日到訪,而且價格也微調到$408/ 位。食物方面,之前嘅大蝦伊麵變咗蟹肉伊麵,生滾粥自選材料選擇也比以前少。有一張枱放一些小食今天只有油炸鬼、酸蘿白兩碟,和後期多了一碟蝦片,安排真係比較差。大蝦雲吞、迷你葡撻、蝦多士、豬肉燒賣、榴連薄脆餅、迷你漢堡包,保持一貫水準。西米蓮蓉布甸有意外驚喜,可能因為第一次系度見到所以有新鮮感,蜜汁叉燒肉質軟得嚟又幾入味。另外有自取支裝蕷果汁、芒果汁及橙汁,芒果汁系最出色嘅。甜點方面,蜜糖啫喱凍好潤口,熱情果乳酪雪糕好清新,花生糊比較糊口。整體來說,有點退步。
另外有自取支裝蕷果汁、芒果汁及橙汁,芒果汁系最出色嘅。
整體來說,有點退步。

2022-03-20
信用卡優惠
這是第五波疫情剛開始一月中的時候限聚令剛要開始決定去享用下午茶自助餐其實各大酒店的下午茶自助餐和午餐的沒有什麼大分別都是應有盡有而且甜品特別多價錢又比較便宜這家酒店的一如既往的非常豐富首先喜歡燒牛仔肉肉嫩鮮美 配大蝦伊麵OK的多款沙律選擇藜麥紅菜頭沙律牛油果沙律配搭清新 用料上乘各類壽司卷物 賣相晶瑩食材新鮮 好味這是我最愛的大蜆湯肉鮮味濃 吃了好多海鮮粟米粥配搭也很新鮮 可以簡單的白灼丸類雲吞湯湯底非常香濃鮮味 合格好啦 然後是我的正餐各類糕點 甜品 布丁 奶凍我通通吃了酒店的甜品 基本上用料上乘全部鮮香可口雖然不是什麼大驚喜仍然非常滿足 90分然後是yoghurt?我覺得像軟雪糕因為不夠乳酸味也吃不出是什麼味道不過 很幼滑 ok喇
這是第五波疫情剛開始

酒店的甜品 基本上用料上乘
全部鮮香可口
雖然不是什麼大驚喜
仍然非常滿足 90分

然後是yoghurt?
我覺得像軟雪糕
因為不夠乳酸味
也吃不出是什麼味道
不過 很幼滑 ok喇

2022-01-15
下午茶
JW萬豪staycation, 個package包dining credit, 因為用dining credit, 一定要以正價付款😅, 所以tea buffet 每人都要成$408+10% (星期六日及假期) 實在唔平, 時間15:30 -18:00自助餐主要分兩大區域:⬛四方形區域(主要有熟食, 沙律, 面包, 魚生及即制食品): 講得好聽嘅話喺攞食物比較集中, 講得唔好聽嘅話就喺人多嘅時候會非常擠迫, 人流聚集🔴甜品區域(主要有雪糕, 中西式甜品蛋糕及生果): 比較開揚, 唔太逼夾食品介紹:🥬🌽沙律類:沙律菜有三款; 紅,黃,綠甜椒及甘筍, 仲有五款沙律汁可以選擇, 另外仲有已經預伴的沙律及切凍腸沙律菜及甜椒非常新鮮, 有五款沙律汁可以點, 唔覺唔覺食多咗菜🍕🧀麵包類:完全冇食過😉, 有片裝法包, 芝士及麵包粒🍣🍘刺身壽司類:刺身有鮑魚, 油甘魚, 三文魚, 赤貝及手卷赤貝唔算新鮮, 其餘嘅刺身質素中規中矩, 唔算突出🥢🍴熟食類:-🍴蝦多士: 蝦爽身而彈牙, 不過麵包就油膩咗少少 -🥢蝦伊麵: 唔算多蝦, 伊麵比較硬身, 不過味道唔錯-🍴上湯煮蜆: 蜆肉與蜆殼大部分都分離, 好

自助餐主要分兩大區域:

食品介紹:
🥬🌽沙律類:

🍕🧀麵包類:
完全冇食過😉, 有片裝法包, 芝士及麵包粒

🍣🍘刺身壽司類:
刺身有鮑魚, 油甘魚, 三文魚, 赤貝及手卷
赤貝唔算新鮮, 其餘嘅刺身質素中規中矩, 唔算突出

🥢🍴熟食類:
-🍴蝦多士: 蝦爽身而彈牙, 不過麵包就油膩咗少少

-🥢蝦伊麵: 唔算多蝦, 伊麵比較硬身, 不過味道唔錯

-🍴上湯煮蜆: 蜆肉與蜆殼大部分都分離, 好彩俾我撈到兩隻有肉連殼的, 不過唔算鮮甜及比較硬身, 完全食唔到😅

-🥢炸乳鴿: 唔嫩口, 炸得比較乾身

-🥢雞翼: 雞翼太硬及冇鹵水味

-🍴迷你漢堡: 漢堡肉juicy好食

-🥢自家製豬肉蝦燒賣: 豬肉味濃, 蝦嘅份量都唔少, 好食
-🍴羊架: 肉質唔錯, 小小羊騷味, 可接受
-🍴燒牛肉: 有牛味, 有趙頭, 不過略為燒得老身
-🍴🥢另外仲有上湯時菜, 墨西哥蘑菇餅, 南乳豬手及馬拉糕

🥢🍴即制食品:
-🥢湯粉: 非常多配料, 有鮮蝦雲吞, 肉丸, 魚蛋, 牛丸, 金菇蔬菜等, 配料食幾多夾幾多, 然後俾廚師煮熟; 推介鮮蝦雲吞, 非常好食, 蝦爽有鮮蝦味

-🥄生滾粥: 配料有石班, 皮蛋, 粟米, 呢三個配搭, 確實冇得輸, 亦都係推介之選

-🍴榴槤pancake:
榴槤超香甜, 不過pancake底唔算好食

🍰🍩🍦甜品類:
雪糕有Haagen Dazs及豆腐軟雪糕, 豆腐雪糕無豆味, 但奶味頗濃, 另外, 食左幾款件裝蛋糕都覺得唔錯, 仲有多款切餅, 杯裝甜品及中式糖水, 賣相相當精緻, 不過以經無quota再食

☕🍵飲品:
自助區有樽裝芒果汁任飲, 及自斟嘅橙汁; 另外, 仲有包一杯餐茶

餐廳環境超開揚, 採光度十足, 座位之間嘅距離都算寬闊, 坐得舒服, 服務態度中規中矩

正價食呢個tea buffet, 老實講真喺幾貴🤪

魚堅總評
性價比 3👍
(以5👍為滿分)

下午茶
2022-02-06 13524 瀏覽
初四同姊妹嘆high tea🫖,今次選了JW萬豪酒店的The Lounge,落地大玻璃,環境優美,打卡一流📸。網上亦大推佢嘅鹹點,果然鹹點做得很出色!先來杯welcome tea 桂花香芬冰茶,姊妹們非常愛飲🍹。鮑魚撻 - 醬汁整得好味,又夠淋身。龍蝦沙律配魚子醬及士多啤梨 - 龍蝦肉肥厚,啖啖肉,配搭沙律菜,很清新🌱虎蝦🍤春卷配甜酸汁- 外皮薄脆,虎蝦肉甜,非常美味多士配鴨肝醬、鮮無花果及無花果醬 - 無花果好fresh,配搭鴨肝醬味道恰到好處👍🏻開心果香芹煙三文魚卷 - 裡面質感像麵包,有好咬口,幾特別。核桃酸忌廉青瓜三文治🥪 - 一般的味道,但吃了很開胃。最底層全是甜點,碟豆花檸檬蛋糕、焦糖檸檬蜂蜜慕絲、朱古力柑橘、菊花芝士蛋糕、接骨木花慕絲,個人覺得甜點不是太出色😅。即磨咖啡或精選Tea WG香茗Jasmine tea 不錯,啱女士口味大門口還有大桃花打卡添❤️$608 for two persons (Sat,Sun,Public Holidays)恆生白金卡有85折匯豐咭有9折

鮑魚撻 - 醬汁整得好味,又夠淋身。

虎蝦🍤春卷配甜酸汁- 外皮薄脆,虎蝦肉甜,非常美味

核桃酸忌廉青瓜三文治🥪 - 一般的味道,但吃了很開胃。

即磨咖啡或精選Tea WG香茗
Jasmine tea 不錯,啱女士口味

大門口還有大桃花打卡添❤️

恆生白金卡有85折
匯豐咭有9折
2022-02-04
  • 桂花香芬冰茶
  • 鮑魚撻
2022-01-23 2317 瀏覽
I have always enjoyed my meals at JW Marriott HK, every restaurant in the hotel is great by itself. Today, we dined at The Lounge and I chose “noodle bar” which is noodle buffet. We get to choose our own noodle mix, types of noodles, different soups, various condiments & fresh ingredients 👍🏻. My favourite is their Penang prawn noodle, it really reminds me of the ones I had in Penang. I was told by the chef that they use lots of prawn & prawn shells to make the broth hence its tastiness. Besides

Besides these, they also have Sarawak kolo mee, Sarawak laksa and Singapore Bak-chor mee 👍🏻 👍🏻 👍🏻

Penang  prawn  noodle
Penang  prawn  noodle
2022-01-12 3030 瀏覽
幾個月前嚟食過佢嘅下午茶自助餐,覺得吾錯,今日再嚟食,時間短左而且有少少變動,3:30-5:30 pm ,$328/位,有些信用卡有優惠,85或9折不等。今日客人比較多,所以食物有時會refill 吾切。講返d食物,蝦多士、燒賣、雲吞麵、即滾粥、大蝦伊麵、肉眼扒,水準保持,燒乳鴿、炸雞亦就比較乾左d,迷你漢堡個包麻麻,刺身選擇不多也一般。牛柏葉質地和調味啱啱好,小食前菜有款甜酸麻油脆芥菜有意外驚喜。甜點方面,迷你葡撻、白酒啫喱杯、絲絨蛋糕、迷你什果仁撻、英式傳統小旦糕都吾錯,斑蘭戚風蛋糕就吾夠鬆軟,scone 一咬即散。食物ok ,侍應常常主動收碟及相當殷勤有禮,埋單 $624/2位。
今日客人比較多,所以食物有時會refill 吾切。
2021-12-31 3067 瀏覽
搵左個weekday 同屋企人食lunch buffet慶生………….位位$500#烏繩 #唔好食 #肉痛………….食物有:沙津,車仔麵,凍/熟海鮮,甜品………….烏繩起沙津bar/生肉 周圍飛 其中一隻睇中我,仲要跟埋我番座位,嚇親我同抬的弟弟🙉同左廚師/員工講 但個個都好似唔係好在乎😅………….$500車仔麵:廚師先生個個好唔耐煩,d麵同丸淥到一pat pat。我都唔敢講野,怕.jpg有烏繩,我唔敢食太多…牛丸,蟹籽丸,魚蛋,龍蝦丸——全部街市貨式。失望仔😣………….沙津:🍣煙三文魚得d肥/皮!我問左一問有無新(因為好多烏繩)…姐姐話三文魚無得皮,係tea buffet先有三文魚,d皮係tea buffet唔要的…佢真誠實 😂燒牛肉咬唔開。菜,生菜,有d黑,但食得既。………….海鮮有蟹,熟mussel,熟蝦…如果你食蟹,姐姐見到會比開蟹工具你。蝦蟹甜就唔甜,有得食就OK,mussel有沙。………….甜品:🍧綠豆糖水&豆腐花好食!😋西式就非常麻麻☹️ tart/cake好平凡。………….自製雪糕:🍦(yogurt) 水黎!無味! 🍦(milk tea) 好少少,但都係好好好淡,水Liu
位位$500
#烏繩 #唔好食 #肉痛
………….
食物有:沙津,車仔麵,凍/熟海鮮,甜品
烏繩起沙津bar/生肉 周圍飛
其中一隻睇中我,仲要跟埋我番座位,嚇親我同抬的弟弟🙉
同左廚師/員工講
但個個都好似唔係好在乎😅
$500車仔麵:
廚師先生個個好唔耐煩,d麵同丸淥到一pat pat。
我都唔敢講野,怕.jpg

有烏繩,我唔敢食太多…

牛丸,蟹籽丸,魚蛋,龍蝦丸——全部街市貨式。失望仔😣
沙津:
🍣煙三文魚得d肥/皮!
我問左一問有無新(因為好多烏繩)…
燒牛肉咬唔開。
菜,生菜,有d黑,但食得既。
………….
海鮮有蟹,熟mussel,熟蝦…
如果你食蟹,姐姐見到會比開蟹工具你。
蝦蟹甜就唔甜,有得食就OK,mussel有沙。
甜品
🍧綠豆糖水&豆腐花好食!😋

西式就非常麻麻☹️ tart/cake好平凡。
自製雪糕:
🍦(yogurt) 水黎!無味!
🍦(milk tea) 好少少,但都係好好好淡,水Liu Liu。
🍦(Passion fruit) 最好…但係都係水。
🍦隔離有(Häagen-Dazs:strawberry, cookies and cream, vanilla) 最好 不能再好🥲
………….
最後要杯almond cappuccino,OK,咖啡豆無咩特別
位位500好肉痛…事後真係好唔開心😭
2021-12-28
  • 烏繩大餐
2021-12-25 2932 瀏覽
The Lounge 裝修後第一次嚟。Supper buffet 以前8點開始,宜家7點有得食🙂裝修改動不大,只將舒服的梳化換了普通的餐枱、凳。食物種類比以前少;羊架同牛扒令人失望,又韌又冇味炒蟹汁酸酸辣辣,好惹味;鮑魚炆得好淋留返個肚食泡飯,所以只食雲吞唔要麵,大大粒雲吞有好多蝦,朋友話啲麵都好爽,但湯底太清。海鮮泡飯保持水準,有一隻蝦和一塊斑片,再加脆米,好有口感,如果龍蝦湯稠啲更好。魚生、壽司、燒味就一般;片皮鴨好食;點只得燒賣,唔吸引。甜品款式多,最吸引係乳酪雪糕。咖啡細杯咗總括來講,食物種類唔多,水準中上;價錢係樓上Café 的2/3,當然冇海鮮、手花膠扒等。論環境、服務,個人覺得是聚會的好地方。

裝修改動不大,只將舒服的梳化換了普通的餐枱、凳。

食物種類比以前少;羊架同牛扒令人失望,又韌又冇味

炒蟹汁酸酸辣辣,好惹味
;鮑魚炆得好淋

魚生、壽司、燒味就一般;片皮鴨好食;點只得燒賣,唔吸引。

甜品款式多,最吸引係乳酪雪糕。

咖啡細杯咗

2021-12-24 2365 瀏覽
訂了weekday下午茶替好友慶祝生日 侍應很熱心地offer拍照 還不厭其煩主動從不同角度替我們拍 😂 食物方面 scones夠熱,moist, 超讚 👍🏼 (比fortnum & mason 那不知所謂又乾又硬的scones好多了)。鹹點也很出色 三層架以外另上的蝦春卷建議趁熱吃 蝦很meaty 有點油膩但沾上甜酸醬後還好。至於三層架 從頂層開始 鮑魚酥和鵝肝撻味道都如想像中好。中層的龍蝦沙律很足料 有驚喜 煙三文魚和青瓜蛋沙律不過不失。我和朋友對底層的甜點興趣比較少 😂 值得一讚的是它們設計非常精緻 可惜我們都嗜鹹多於甜 每款都只吃了一兩口便嫌太甜 只是個人口味的問題 嗜甜的朋友應該頗喜歡。環境當然打五星 而且因為weekday關係人流不太多 可以與朋友促膝詳談兩三小時。價錢方面 兩人大概一共$600 以食物環境和服務質素來說 絕對物超所值 very good value for money ✨ 付款時侍應還貼心地提醒我們某些信用卡享有九折優惠 有些地方是不會這樣提醒食客的呢~ Overall 非常好的酒店下午茶!

Overall 非常好的酒店下午茶!
2021-12-21
2021-12-20 9170 瀏覽
同去咗依間貴貴酒店食tea set。個架賣相普通啦由一個護膚品牌贊助。熱辣辣脆卜卜蝦春卷超正。仲有個醬專係比你點條春卷。有heart名貴到發光嘅鮑魚撻。入面仲有啲碎鮑魚。好有鮑魚味。不錯。三文魚包cream包方包。都係發晒光正常。估唔到入面係原味方包。鴨定鵝肝醬多士定方包配無花果加花瓣。淨係食個肝醬已經夠。蟹肉碎蟹鉗沙律配士多啤梨。蟹肉好有蟹味加埋沙律好好味同士多啤梨一齊食又無乜嘢。青瓜夾麥包夾青瓜夾麥包。點樣檸檬定青檸泡芙。幾refreshing。不錯。份子料理橙汁扮蟹子。有驚又有喜。下面舊嘢好甜。蜂蜜味甜品。賣相好靚。清甜清甜清清甜。好似甜為主。依個唔記得咩味。留個驚喜比大家去試。依個都唔記得。都係甜吓甜吓咁囉。Scone。都係熱辣辣。好香口。cream略嫌唔夠味。果jam好refreshing。好香甜。仲正。另外配兩杯飲品。Tea WG 茶。不錯不錯。總結係少量有伏。多數好食嘅。環境寬敞嘅。服務不錯嘅。不過貴價酒店其實可以更好。有進步空間。
去咗依間貴貴酒店食tea set。
個架賣相普通啦由一個護膚品牌贊助。

名貴到發光嘅鮑魚撻。入面仲有啲碎鮑魚。好有鮑魚味。不錯。

三文魚包cream包方包。都係發晒光
正常。估唔到入面係原味方包。

鴨定鵝肝醬多士定方包配無花果加花瓣。淨係食個肝醬已經夠。

蟹肉碎蟹鉗沙律配士多啤梨。蟹肉好有蟹味加埋沙律好好味
同士多啤梨一齊食又無乜嘢。

青瓜夾麥包夾青瓜夾麥包。點樣

檸檬定青檸泡芙。幾refreshing。不錯。

份子料理橙汁扮蟹子。有驚又有喜。下面舊嘢好甜。

蜂蜜味甜品。賣相好靚。清甜清甜清清甜。好似甜為主。

依個唔記得咩味。留個驚喜比大家去試。

依個都唔記得。都係甜吓甜吓咁囉。

2021-12-14