2024-02-17 361 瀏覽
巨型Pizza—Paisano's Pizzeria尖沙嘴分店:加連威老道8號地舖~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~佢哋嘅Pizza真係好大塊,最啱一大班人一齊share今次同屋企人叫咗嘅大批食到好飽好滿足出邊好多連鎖pizza店😆味道來講佢唔算特別好食但係真係大件夾抵食!因為喺叫外賣返屋企食拎返屋企嗰陣已經唔夠熱因為佢唔夠熱 所以就冇拉絲嘅效果但係呢間pizza真係每一啖都充滿芝士嘅鹹鹹香香

巨型Pizza—Paisano's Pizzeria

尖沙嘴分店:加連威老道8號地舖
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

佢哋嘅Pizza真係好大塊,最啱一大班人一齊share

今次同屋企人叫咗嘅大批食到好飽好滿足

因為喺叫外賣返屋企食拎返屋企嗰陣已經唔夠熱
因為佢唔夠熱 所以就冇拉絲嘅效果
但係呢間pizza真係每一啖都充滿芝士嘅鹹鹹香香

2023-11-18 1064 瀏覽
可以享受慢活,食吓pizza ,能hea坐吓在尖沙咀的食店不多。Paisano是其中一處好地方。可以飲吓嘢,食烤雞薯條,薄餅,就消耗半天。今日選了Manhattan pizza ,抵食大件,加一杯Horgaarden,人生一大樂事。座位自選,喝一口啤酒等剛烤好,熱辣辣的pizza ,值令人驚喜。一大杯都係70蚊,可以慢慢飲,又可以chill住飲,就是開心。而Manhattan pizza 簡單好味,蕃茄料與各材料配合,最好送酒。本想叫炸雞怕食不了,放棄了解下次再食。

本想叫炸雞怕食不了,放棄了解下次再食。

how dare you charge me 25$?it’s completely different from the picture on the menu 💔💔💔💔💔💔💔💔💔请问只给这么少是有什么心事吗???图片和实物完全不符合我真的心碎了💔(嚎叫)(m属性大爆发)(monkey)(变成猴子)(飞进原始森林)(荡树藤)(创飞路过吃香蕉的猴子)(荡树藤)(摘一个榴莲)(砸死猴王)(称霸猴群)(掌握热武器技术)(入侵人类)(称霸天下)(掌握空间折跃技术)(离开太阳系)
how dare you charge me 25$?
New  York  Cheese  Cake
2023-11-12
New  York  Cheese  Cake
2023-11-04 439 瀏覽
知道旺角店結業,專誠去尖沙咀店。我的一家是旺角店的常客,一星期最少食一次!一間小店,城市綠洲。😢可惜敵得過疫情,但等不到復甦!每次到Paisano 食都必定點選4 cheese pizza加薯條,一杯啤酒。Paisano的餅底發酵時間足夠,具有相當的生命力,麵團的咬口回彈力十足。地道的餅店!淨係講餅底都值得專誠上訪,而且性價比極高。隨意加上小食,又是滿足的一餐。這個城市還能容納多少這樣的小店清泉呢😢😢相片就不提供了,大家都大同小異。可惜,可惜,是一頓感足良多的一餐!接下來加油 吧Mr. Paisano!這城市,還有春天的。
知道旺角店結業,專誠去尖沙咀店。
我的一家是旺角店的常客,一星期最少食一次!
一間小店,城市綠洲。
😢可惜敵得過疫情,但等不到復甦!
淨係講餅底都值得專誠上訪,而且性價比極高。
隨意加上小食,又是滿足的一餐。
這個城市還能容納多少這樣的小店清泉呢😢😢
相片就不提供了,大家都大同小異。
可惜,可惜,是一頓感足良多的一餐!
接下來加油 吧Mr. Paisano!
這城市,還有春天的。
2023-11-04
  • Cheese pizza
2023-09-17 588 瀏覽
这个大小给我惊呆招牌披萨份量真的很惊人🍕,薄而韧的饼底被烤到焦香酥脆,刚上桌的时候还能拉丝,🧀芝士包裹着口蘑和黑松露又带来丝丝汁水,不过一个人吃一片差不多就够了小吃拼盘里面薯条、蝴蝶虾、鸡腿、鸡柳、鱼条啥都有一些🍽️,现炸的大块的炸物都超极炙热,烫嘴的瞬间又有肉汁在口中爆出💦🧮感觉他们家主打分量多,味道其实都没什么特别的,要排队的话就可以算啦
这个大小给我惊呆
2023-05-25 1147 瀏覽
佢哋嘅披薩真係超大塊,一個medium就已經夠四個人食啦。佢哋嘅芝士味道非常濃郁,仲有拉絲,真心jeng!如果你係芝士控,一定唔可以錯過👀✨呢間餐廳嘅價錢相對比其他披薩店甚至仲要平好多,不過我覺得佢哋嘅食物質素係超越左呢個價位for real😗唯一要留意嘅係落單要用英文🤣 怕羞嘅朋友們就記住帶多幾個fd黎啦hhhh

🍕🍕🍕一人多人都可以食pizza▫️可以逐片買,都可以成個買▫️自助形式,先付款後取餐☑️Godfather Slice 教父之選-$40呢度嘅Pizza一定要趁熱食,如果唔係個餅皮會變硬。Pizza大塊,個底幾薄,個邊都吾會好厚,茄醬味濃,十分開胃,我幾中意個調味。Godfather 呢款有意式肉腸、辣肉腸、洋蔥及火腿,差吾多啖啖都有肉,而且係好味嘅肉,正!☑️Paisano's Slice 招牌薄餅 -$45呢款薄餅有黑橄欖、洋蔥、辣肉腸、蘑菇及意式肉腸。佢芝士味濃d,芝士可以拉絲,但個人中意godfather 多d。☑️Crispy Shrimp & Fries 脆炸蝦配薯條 -$40脆炸蝦新鮮炸起,十分香脆,蝦好彈牙,薯條都好熱,比m記嘅粗d,配左兩包茄醬,而我就自己就再加左鹽同埋香草碎。☑️Chicken Drumlets雞鎚 -$25呢個係3件嘅價錢,同樣新鮮炸起,外皮十分香脆,微辣惹味,而雞肉能夠保持嫩滑。☑️Italian Sausage 意大利肉腸 -$30呢個同樣係3件,雖然吾長但好粗身,外皮同樣幾脆,肉質結實,呢個味道好好食,鹹香十足,又有少少胡椒,好似德國腸。
🍕🍕🍕
一人多人都可以食pizza

▫️可以逐片買,都可以成個買
▫️自助形式,先付款後取餐

☑️Godfather Slice 教父之選-$40

雞鎚、意大利肉腸

2023-04-30
脆炸蝦配薯條
雞鎚、意大利肉腸
今日中午去左shopping👫🏻💸 行到攰、加上洗得太多錢,所以想係尖沙咀求其搵間平少少既餐廳醫下肚。尖沙咀地區物價高就一早知,但行行下去到The One 附近竟然俾我發現到呢間櫥窗放左好多塊超巨型pizza的餐廳,而且價錢一d都唔貴,性價比好高好吸引🤤Pepperoni pizza 意大利辣肉腸薄餅 ($30)唔知點解今日特別想食Pepperoni 🍕,但本身係櫥窗見唔到有,仲以為賣晒。點知落單既時候問一問,竟然有🤭 好開心 ☺️ 12” pizza 勁大塊,仲大過我成塊面!呢間既pizza底係薄的👍🏻 所以d配料味道會較突出,唔會咬到啖啖都係麵粉味。辣肉睇焗完出黎同芝士mix埋一齊,好香好惹味,真係好食到停唔到口🤤4 cheese pizza 四重芝士薄餅 ($45)呢個pizza一共由4種唔同芝士🧀 混合一齊焗,分別係Mozzarella、Cheddar、Provolone同埋Parmesan 🤤 個焗爐溫度高令所有芝士都溶埋一齊☺️ 芝士既咸香味、加埋外層焗到少少焦脆既口感,真心推薦。不過食呢個pizza要趁熱食,如果唔係凍左就無左拉絲既效果!Draft Beer 🍺 - Stel

4 cheese pizza 四重芝士薄餅 ($45)

Draft Beer 🍺 - Stella ($60)

食pizza點可以無野飲!我同男朋友share一杯啤酒🍻。唔止pizza大份,連個啤酒杯都大杯過人😂 而味道方面,Stella不嬲都易入口,唔苦,飲下飲下就隊哂成杯🥴 雖然$60咁大杯啤酒唔算貴,但對比起我地叫左2大塊pizza都只係$75,杯酒佔左差唔多50% 😂 結論係…pizza真係好抵食☺️
2023-01-08
2023-01-03 834 瀏覽
#20221220 🤍📍 Paisano's Pizzeria @paisanoshk 尖沙咀加連威老道8號地舖 🍽旺角|灣仔|愉景灣|西貢|中環均有分店———————————————————————#夏威夷風薄餅 #Slice $35💭塊pizza大過🐷個頭呀🍕一塊唔夠兩塊都肯定夠晒飽,可以企係門口睇住佢地整就覺得口水都流晒🤤更加吸引,🐷成日比人話同意大利人作對🇮🇹因為🐷好鐘意有菠蘿既pizza🍍酸酸甜甜食落會令到個pizza無咁膩,餅底唔會好厚,但又唔係脆卜卜咁薄.#傳統意大利粉 $55#加 #意式肉丸 +$15💭好屋企feel既肉醬意粉🍝淡淡地唔會好濃味,面頭好多芝士🧀仲有個#蒜蓉卷 ,好香蒜味🧄不過如果焗得香啲應該會好味啲😅. #意式肉腸餡餅 $60💭應該係即叫即整,其他野食叫完好快就有,係呢個等左一段時間⏳入面有勁多洋蔥🧅同腸,仲有唔同既蔬菜🫑切開好多汁流出尼,好juicy!如果嫌pizza乾身食呢個就岩,不過要留意啲餡偏生,唔鐘意既朋友要小心😅.#雞翼 $25💭係#CP雞翼 ,味道不過不失啦,係其他比較出色所以將佢比左下去,其實就唔差既,但係$25得4隻仲要偏細隻,🐷就覺得
#20221220 🤍

#傳統意大利粉 $55
#加 #意式肉丸 +$15

#意式肉腸餡餅 $60

#雞翼 $25
💭係#CP雞翼 ,味道不過不失啦,係其他比較出色所以將佢比左下去,其實就唔差既,但係$25得4隻仲要偏細隻,🐷就覺得唔係咁抵食喇

#紐約芝士餅 $25
💭食完個餡餅再食芝士餅係咩味都無😂因為成口都仲係啲生洋蔥既味🧅要用水𠺘下口再食先有返啲味覺😅都濃芝士味🧀入口creamy,餅底實淨唔係發水咁,係🐷杯茶

#尖沙咁美食 #旺角美食 #灣仔美食 #愉景灣美食 #西貢美食 #中環美食 #🐷_食
2022-12-26 541 瀏覽
依間餐廳的大pizza超吸引今次揀左夏威夷風光好好食😋仲有好多選擇大約$35-$45件除左Pizza🍕仲有意粉、小食食pizza 當然要配埋啤酒🍻店員都好熱情&有禮貌⭐️好評
依間餐廳的大pizza超吸引
⭐️好評

2022-12-19
  • Pizza
2022-10-23 1019 瀏覽
間唔中想食pizza但又唔想食全個咁多, 一定會即刻諗起呢間pizza專門店, 貪佢可以一片片咁叫, 啱哂選擇困難症既我🤪今次試左兩款, 分別係左邊既bacon cheeseburger ($45)同右邊既新款the New Yorker($45)Bacon Cheeseburger用上牛肉同車打芝士做配料, 再配上濃濃既蕃茄醬, 令人有一種食緊肉醬意粉既錯覺但係係好食既👍🏻😂The New Yorker就有煙肉、洋蔥同四式芝士, 可能因為落唔夠醬所以食落有啲乾, 冇另一款咁好食😗
2022-10-22
  • Bacon  Cheeseburger  Pizza
2022-10-18 741 瀏覽
每塊比面大既pizza 只售$30-$40 一塊足夠一位女士了👧🏻 若果有聚餐聚會 Paisano Pizza 絕對比其他連鎖Pizza舖質素高💕 三個16”🍕加五個小食 足夠20人了!👧🏻🍕Pepperoni Pizza (Medium) 16” $149🍕辣肉腸在高溫下焗出來的辣油,與香濃芝士混合後,成就超惹味的芝士辣肉腸 pizza,是一款吃到停唔到口的美食,絕對係PIZZA 首選⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️👧🏻🐽The Godfather (Medium)16” $204教父Pizza 我用料超豐富, 火腿,辣肉腸,洋蔥,意色肉腸,餅底的番茄醬特別濃郁,香甜茄味在口中瞬間爆發。 💕👧🏻🧀Cheese Pizza (Medium)16” $132 有四種芝士既混合,芝士下得重手,鹹香惹味🧀🧀最重要芝士溶解效果非常出色,配合剛出爐溫度🌡️完全被芝士瀑布俘虜了心臟🍕
三個16”🍕加五個小食 足夠20人了!

👧🏻
有四種芝士既混合,芝士下得重手,鹹香惹味🧀🧀
2022-09-01 776 瀏覽
非常吸晴的大PIZZA 比腦瓜還大還有未見店先聞到的烤焗香氣--餐餐廳採用 open kitchen可看到一塊塊 pizza的製作過程 保證新鮮熱辣所有的食物都是即叫即熱另外 pizza的用料非常地道(美式)拎上手時熱辣辣 咬落去亦係脆口價格很親民 非常抵食最重要的是味道很nice@後來吃的幾次都忘記拍照啦下次好好拍一下~
非常吸晴的大PIZZA 比腦瓜還大
還有未見店先聞到的烤焗香氣--
餐餐廳採用 open kitchen
可看到一塊塊 pizza的製作過程 保證新鮮熱辣
所有的食物都是即叫即熱
另外 pizza的用料非常地道(美式)
拎上手時熱辣辣 咬落去亦係脆口
價格很親民 非常抵食
最重要的是味道很nice@
後來吃的幾次都忘記拍照啦
下次好好拍一下~
2022-08-21 626 瀏覽
每次經過呢間pizza店,總俾佢既大大件pizza吸睛,同埋果陣好香既pizza味,所以我今日終於搵到個同事一齊收工之後挑戰大pizza😋我地叫左一個「意大利辣肉腸pizza」,「自製招牌千層麵」,「New York Cheesecake」,嘩,14吋既pizza熱辣辣出場,真係大得誇張,香噴噴,成個pizza都鋪滿cheese同辣肉腸,pizza焗得好脆,好香口,不過薄批,其實都食得晒,兩個人食一個pizza呢個份量都ok,而「自製招牌千層麵」幾特別,入面有好多肉醬,面鋪滿晒芝士,而鋪係千層麵上面果舊似係麵包既野,軟棉棉再沾啲肉醬芝士黎食,幾好食。而New York Cheesecake 都不過不失啦,都幾濃郁既芝士味~
2022-08-21
  • Pizza
  • Cheese pizza
2022-07-15 775 瀏覽
The bad pizza I ever had! Still soft, thin, the toppings are like trash, messy, tasteless. It costs $35/slice for The Godfather pizza! I don’t want to try again! It’s not worthy! If you don’t believe me, try and you will understand what I am saying!
2022-07-14