2008-03-16 19 瀏覽
下晝去睇「軍雞」冇可能兩手空空入場睇2個鐘咁dry!於是o係隔離買杯「芒果蘆薈爽」自中五開始每次o係許留山飲野都係飲芒果蘆薈爽因為芒果同蘆薈都係我o既至愛冬天夏天都照飲~~鐘意蘆薈o既口感芒果o既味道~呢個係我o既不二之選難得呢杯野可以滿足我兩個願望哈~鐘意呀!!~
下晝去睇「軍雞」
冇可能兩手空空入場睇2個鐘咁dry!

於是o係隔離買杯「芒果蘆薈爽」
自中五開始
每次o係許留山飲野都係飲芒果蘆薈爽
因為芒果同蘆薈都係我o既至愛
冬天夏天都照飲~~
鐘意蘆薈o既口感
芒果o既味道~
呢個係我o既不二之選
難得呢杯野可以滿足我兩個願望
哈~鐘意呀!!~
2008-02-22 27 瀏覽
有點口痕,忍住不買吸引力極高(加什麼反式脂肪膽固醇也一樣高…)的即制花生醬格仔餅,就過隔離買杯飲品至少罪惡感也少一點 XD芒椰蘆薈爽到手後,就用飲管攪呀攪呀,將透明椰果+黃色芒果+白色椰奶+綠色蘆薈撈到亂七八糟。每一啖也有芒果甜﹑椰奶香﹑蘆薈爽的味道及口感,好味道之餘,飲完都會幾飽肚的。

攪到一劈0野
咀角突然爆裂,熱器了熱器了。快快走去許留山吃個龜苓膏先。晚上6時多,全店得我一個客。坐下後,店員反覆問我要什麼,我已說了想想先,點知她站在旁邊等我,我又同朋友傾緊電話,立即叫個龜苓膏打發她走...落了單她還未走,再重覆問我要什麼小食,更將店內小食由頭說一次給我聽...fine~如果我冇傾電話,我可以慢慢聽;但家陣我傾緊,你看不到的嗎﹖'兇兇'她她才走去拎龜膏來(唉)最後也叫了一客餃子,餃子味道普通;食龜膏我慣性唔落糖(聽說落了會破壞膏裡原有的營養):b食後喉嚨甘甘涼涼的,滿足地回家去了。
咀角突然爆裂,熱器了熱器了。快快走去許留山吃個龜苓膏先。

食後喉嚨甘甘涼涼的,滿足地回家去了。