👦🏻👧🏻之前食過幾間放題都覺得質素唔係咁好,所以都有一排無食放題。前日收工去咗觀塘買嘢,好肚餓又諗唔到食咩好,就去咗鱷魚恤中心樓上嘅「極尚大喜屋」食放題,當日收費星期一至四7:30-9:30成人放題$308。出面嘅自助區有冷盤、小食、熱食、甜品、罐裝飲品、自家茶飲,仲有可以任飲清酒同梅酒!呢度用QR code落單,非常方便。榴槤控嚟到呢度一定好開心😄!依架做緊榴槤放題,烤金枕頭、榴槤布丁、榴槤雪條、榴槤糯米糍、榴槤泡芙同榴槤芝士撻任食!🐟刺身有松葉蟹腳🦀、三文魚🐟、油甘魚🐟、希靈魚🐟、北寄貝、帶子、赤蝦🦐、甜蝦🦐等等,我地最鐘意油甘魚,鮮味甘甜,每啖都充斥魚油香氣✨!赤蝦同甜蝦爽口彈牙,味道鮮甜💕!🍣壽司呢度有放題比較少見嘅深海池魚王,仲有拖羅吞拿魚、柚子胡椒左口魚邊、蟹肉芝士軟殼蟹、花之戀等等。🦪燒物不得不提烤金枕頭💛,👦🏻話質感軟滑,烤完之後個甜味更加突出,食落好香甜,total食咗3件😆~ 👧🏻推介王牌乳鴿王🐥,估唔到係放題食嘅乳鴿質素會係咁唔錯,皮脆肉嫩,仲有肉汁添😋!金蒜炭燒廣島蠔都唔錯🦪,蠔肉飽滿多汁上面嘅炸蒜好香口惹味✨。如果鍾意食羊有少少羊騷味嘅話,羊架都係必點🐏,肉質

🐟刺身

🍣壽司

🦪燒物
不得不提烤金枕頭💛,👦🏻話質感軟滑,烤完之後個甜味更加突出,食落好香甜,total食咗3件😆~ 👧🏻推介王牌乳鴿王🐥,估唔到係放題食嘅乳鴿質素會係咁唔錯,皮脆肉嫩,仲有肉汁添😋!金蒜炭燒廣島蠔都唔錯🦪,蠔肉飽滿多汁上面嘅炸蒜好香口惹味✨。如果鍾意食羊有少少羊騷味嘅話,羊架都係必點🐏,肉質軟腍嫩滑,味道香濃帶有香草味🌿。仲有西京燒比目魚都做得幾好,煎到完整魚肉無散開,肉質細嫩而且入口即化,甜甜鹹鹹嘅醬油味好入味。

🍱創作壽司
👧🏻好鍾意食龍蝦沙律櫻花蝦多士🦞,多士香脆有蒜蓉香味🧄,配上甜甜嘅龍蝦沙律同大量櫻花蝦,一啖食落口好有滿足感。

🥘一品料理
放題竟然有鱔球食🐟!薑蔥爆鱔球爆得好香口,鱔肉彈牙入味。另外花雕醉鮑魚充滿濃郁嘅酒香味🥃,鮑魚爽彈軟腍。

🧁甜品
任食Haagendazs雪糕🍨!當日有焦糖脆餅、曲奇、果仁同朱古力味,我地每人食咗兩杯🤩!仲有牛乳奶凍、木糠布丁、蛋卷、泡芙、雪條同多款甜品杯,甜品放題嚟講真係好多款式👍🏻!

📍 極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓
2024-02-28
2023-11-10 10712 瀏覽
🤩極尚大喜屋係原來嘅🇯🇵日式放題加咗多款😍榴槤食品任食,絕對係😎榴槤控必到潮聖地!外面自助區食物🥘款式同埋質素都冇因為多咗榴槤食品🥰而有所下降,👍值得一讚。多款🐟刺身同埋壽司🍣依然都係咁豐富,法式🫐藍莓鵝肝鮑魚杯🍸更加係用料矜貴又🤤好味!主打嘅🔥燒金枕頭榴槤王🤩當然係最吸引我,香甜嘅金枕頭榴槤🔥燒過之後味道更加香濃😋!我亦都好😍鐘意食佢哋嘅川味🔥燒鮮蠔🦪,肥美香辣🌶️又惹味。另外,佢哋嘅🐦乳鴿質素亦都唔錯☺️,皮脆肉嫩又入味🤤。串燒🔥款式都足夠,我哋就比較❤️鐘意雞軟骨同埋牛舌👅。香草🧈牛油煮大蜆好有🤩驚喜,好大隻飽滿又😋肥美入味!除咗之前都有嘅🍶清酒梅酒🥃任飲之外,我今次仲見到佢哋有🍺生啤任飲,而且仲有夾返個😎主題嘅榴槤咖啡☕️添!甜品嘅榴槤大福🥰十分creamy又軟糯,而且仲有榴槤蓉❤️可以任食,無論係就咁食🤤或者配雪糕🍨都係咁正!

我亦都好😍鐘意食佢哋嘅川味🔥燒鮮蠔🦪,肥美香辣🌶️又惹味。

另外,佢哋嘅🐦乳鴿質素亦都唔錯☺️,皮脆肉嫩又入味🤤。

串燒🔥款式都足夠,我哋就比較❤️鐘意雞軟骨同埋牛舌👅。

香草🧈牛油煮大蜆好有🤩驚喜,好大隻飽滿又😋肥美入味!

5天前 0 瀏覽
極尚大喜屋,330左右就可以任食 120分鐘,而且選擇特別多,擺盤靚,一直係我同朋友聚腳首選今晚亞媽話唔想煮,就帶左佢黎觀塘大喜屋開心吓亞媽最鍾意食松葉蟹同虎蝦,呢度都食度,蟹腳重幾鮮甜飲品櫃同樣係選擇豐富,熱飲同鴨屎香檸檬茶都有我就鍾意呢度各式罐裝啤酒都有,重有熱既清酒、冰凍梅酒最特別係有燒榴槤,燒過真係非常之香甜,唔係度度都食到紅燒乳鴿,熱辣辣,撕開都有幾多肉汁,微咸,但幾香口惹味川味燒蠔好大隻,啖啖肉配上炸蒜好誘人,呢個燒蠔簡直係回本位之一重有甜品雪糕乳酪,亞媽食得好開心
今晚亞媽話唔想煮,就帶左佢黎觀塘大喜屋開心吓
亞媽最鍾意食松葉蟹同虎蝦,呢度都食度,蟹腳重幾鮮甜
飲品櫃同樣係選擇豐富,熱飲同鴨屎香檸檬茶都有
我就鍾意呢度各式罐裝啤酒都有,重有熱既清酒、冰凍梅酒
最特別係有燒榴槤,燒過真係非常之香甜,唔係度度都食到
紅燒乳鴿,熱辣辣,撕開都有幾多肉汁,微咸,但幾香口惹味
重有甜品雪糕乳酪,亞媽食得好開心
6天前 0 瀏覽
晚市放題 $308餐廳更新左菜單,有好多好野食!環境夠唒大,坐得舒服!自助區食品都有好多款,好似有海鮮冷盤、爆谷、湯、熟食、甜品、酒類飲品等等!👉🏻刺身每件都好新鮮,尤其係油甘魚同帶子!仲有鱆紅魚薄切,柔軟滑順!法式紅酒藍莓鵝肝亦好推介,豐潤口感!👉🏻呑拿魚沙律鮑魚撻味道好夾,爽彈鮑魚配呑拿魚沙律,精緻,食一件都唔會太heavy!👉🏻煙鵝胸鵝肝多士煙鵝胸同鵝肝,入口好豐富嘅層次感!👉🏻北海道牛乳鮮奶卷外層香脆,餡內嘅鮮奶有濃郁奶香,口感軟綿!👉🏻燒金枕頭榴槤王中意食榴槤嘅真係唔好錯過!燒過特別香口,完全展現左榴槤嘅魅力!👉🏻牛油煮蜆滿滿嘅牛油香,粒粒肥大嘅蜆,juicy又鮮嫩!甜品任食Hagen-Dazzs ,仲有各式一口甜品!
晚市放題 $308

👉🏻刺身
每件都好新鮮,尤其係油甘魚同帶子!
仲有鱆紅魚薄切,柔軟滑順!
法式紅酒藍莓鵝肝亦好推介,豐潤口感!

👉🏻呑拿魚沙律鮑魚撻

👉🏻煙鵝胸鵝肝多士
煙鵝胸同鵝肝,入口好豐富嘅層次感!

👉🏻北海道牛乳鮮奶卷
外層香脆,餡內嘅鮮奶有濃郁奶香,口感軟綿!

👉🏻燒金枕頭榴槤王

👉🏻牛油煮蜆
滿滿嘅牛油香,粒粒肥大嘅蜆,juicy又鮮嫩!

甜品任食Hagen-Dazzs ,仲有各式一口甜品
2024-04-18 0 瀏覽
三不離四、五又去咗食放題,每次都食到好飽,搞到我最近重咗幾磅 😂😂😂 要去做Gym修修身啦~ 💪🏻💪🏻💪🏻 今次去咗呢間位於APM旁邊啲鱷魚恤中心3/F食日本放題 🇯🇵🇯🇵🇯🇵 呢間自助檯熟食唔太多,大約十幾款,大多數都係APP逐件點,刺身、炸物、壽司、串燒、鍋物….. 🦀🦐🐟🥘🍤🍣🍢 一應俱全,推介以下幾款 :1.)燒羊架 🍖🍖🍖2.)鯛魚、帶子、油甘魚刺身🍣🍣🍣3.)鵝肝煙鴨胸多士 😋😋😋4.)燒生蠔 🦪🦪🦪 夠肥美5.)螺刺身 (全隻小螺個隻)🐚🐚🐚另外設有燒榴連 & 炸榴連~⭐️⭐️⭐️ 壽司d 魚生正過刺身~ 🍣🍣🍣⭐️⭐️⭐️ 留肚食Haagen Dazs 雪糕

1.)燒羊架 🍖🍖🍖
2.)鯛魚、帶子、油甘魚刺身🍣🍣🍣
3.)鵝肝煙鴨胸多士 😋😋😋
4.)燒生蠔 🦪🦪🦪 夠肥美
5.)螺刺身 (全隻小螺個隻)🐚🐚🐚
另外設有燒榴連 & 炸榴連~

⭐️⭐️⭐️ 壽司d 魚生正過刺身~ 🍣🍣🍣
⭐️⭐️⭐️ 留肚食Haagen Dazs 雪糕

• 雪糕
  • 壽司
  • 燒羊架
  • 燒生蠔
2024-04-14 0 瀏覽
啱啱嚟到嘅時候有兩位女員工一個戴眼鏡一個短頭髮一同帶我入座但齊人的時候先發現原來帶錯位之後戴眼鏡嘅女同事自己失誤仲用啤住我哋嘅眼神同好差嘅語氣再帶我哋到第二個位
啱啱嚟到嘅時候有兩位女員工一個戴眼鏡一個短頭髮一同帶我入座
但齊人的時候先發現原來帶錯位
2024-04-14
2024-04-11 0 瀏覽
間間日本放題餐廳都差不多,近近地訂咗觀塘呢間。入座安排快,枱椅都舒適。食物選擇都好多,刺身壽司都好新鮮,最吸引係榴蓮炸蛋及燒榴蓮,真係好好味!😋😋😋大人$308、小童$168+10%,都抵食👍🏻
刺身
醉鮑魚😋
推介:燒榴蓮,真係香甜又好味!😋😋😋
高CP觀塘放題|任食鮑魚、刺身、串燒每隔一排都會想去食下放題,盡興一番!❣️除左幾多刺身款式外,呢到都好多創新料理,好有新鮮感❣️個人幾鍾意章紅魚刺身,其他刺身款水準都幾好,絕對可以滿足想食日本野癮有水準之選:▪️刺身類▪️🔸有三文魚、赤蝦、北寄貝、帶子等款式選擇,個人最鍾意帶子,厚肉鮮甜,份量超級多,大🈵足!赤蝦都肥美鮮甜。🔸海膽蟹肉拿破崙批- 係無限食海膽之選,大大塊海膽在上,雖然比較多飯,但想食海膽都係唔錯選擇~🐟章紅魚 - 一整碟薄片上,水準幾好。食落去彈口新鮮 鮮甜,加醋更能突出鮮味🍣池魚壽司- 幾彈口鮮甜,值得食🍣三文魚子壽司- 紫菜脆,粒粒三文魚子好吸引▪️創意料理▪️🐑咖喱羊腩煲- 羊腩肉質軟嫩,咖喱係甜辣味道,仲有薯仔,都幾用心🍢雞軟骨- 燒得香,全部都係軟骨,口感一流🔸原隻鮑魚(大推!)- 甜甜地入味,幾有口感🐑羊架- 每次食放題必點!肉質夠軟嫩,燒到幾滋味香口▶️另外仲有好幾款榴蓮甜品!🔸榴蓮撻- 榴蓮底,芝士面,甜度適中,榴蓮味道夠香🔸榴蓮大幅- 個皮幾煙韌,皮薄入面滿滿榴蓮cream已經bookmark下次再去~

高CP觀塘放題|任食鮑魚、刺身、串燒
每隔一排都會想去食下放題,盡興一番!

❣️除左幾多刺身款式外,呢到都好多創新料理,好有新鮮感

有水準之選:
▪️刺身類▪️

🔸海膽蟹肉拿破崙批

🐟章紅魚

🍣池魚壽司

- 幾彈口鮮甜,值得食

🍣三文魚子壽司

- 紫菜脆,粒粒三文魚子好吸引

▪️創意料理▪️
🐑咖喱羊腩煲

- 羊腩肉質軟嫩,咖喱係甜辣味道,仲有薯仔,都幾用心

🍢雞軟骨
- 燒得香,全部都係軟骨,口感一流

🔸原隻鮑魚(大推!)

- 甜甜地入味,幾有口感

🐑羊架
- 每次食放題必點!肉質夠軟嫩,燒到幾滋味香口

▶️另外仲有好幾款榴蓮甜品

🔸榴蓮撻
- 榴蓮底,芝士面,甜度適中,榴蓮味道夠香

🔸榴蓮大幅
- 個皮幾煙韌,皮薄入面滿滿榴蓮cream

已經bookmark下次再去~

2024-04-11 0 瀏覽
上個星期去咗觀塘鱷魚恤中心嘅極尚大喜屋食日式放題,真係食到好滿足呀!自助區有好多冷盤、飲品可以任拎,仲有自家製冷泡茶!出面仲有章魚小丸子同蒸點心拎,好好味呀!章魚小丸子外脆內軟,蒸點心選擇多,有蝦餃燒賣小龍包,味道都可以,幾唔錯😋要介紹一下放題必食係刺身,全部都新鮮鮮甜,各式刺身應有盡有,我最鐘意三文魚刺身、甜蝦刺身!唔只各種新鮮刺身,仲有豐富既海鮮,大大隻蒸生蠔、醉鮑魚等等。醉鮑魚肉質鮮嫩多汁,配上獨家醉香醬汁,絕對令味蕾感到無比滿足。蒸生蠔份量十足,好香蒜味,幾隻幾隻咁order!仲有蟹黃拌麵,以鮮嫩既蟹黃拌滑嫩既麵條,口感豐富,味道鮮美,太正!呢到當然唔少得一系列壽司、串燒、日式一品料理等等。創意卷物既用料非常豐富,啖啖足料!小食方面,有避風塘魷魚圈,香脆可口;串燒就最愛雞軟骨、牛舌等等,都係每次必點。一品料理緊係要試下炆花膠,真係滿滿骨膠原,調味又幾好,同埋呢到一定要食既燒榴槤!亮點之一,不停order哈哈最後緊係要食甜品,有好多雪條、雪糕選擇,一定要食既緊係有Häagen-Dazs雪糕,都係任食!呢個放題真係味蕾既最大滿足,快啲嚟一齊享受呢個超值嘅日式放題啦!#觀塘鱷魚恤中心

#觀塘鱷魚恤中心 #極尚大喜屋 #日式放題 #自助餐 #冷盤 #飲品 #食物分享 #美食推薦 #觀塘美食 #香港餐廳
2024-04-06 285 瀏覽
觀塘區除咗有隱世小店之外都有連鎖放題店,呢間大喜屋係極尚,食物款式會比普通嘅差少少,環境算闊落而且都幾乾淨,平日晚上到訪fully booked,果然香港人都鍾意食放題😂 前菜由刺身開始,三文魚、油甘魚、帶子、甜蝦呢啲經典嘢就唔洗多講啦,新鮮,鮮甜,基本上枱枱都會點,值得一提嘅係有鱆紅魚同紅酒藍莓鵝肝,前者薄切,入口滑溜,後者味道香醇,口感綿密,一定要點!壽司類都唔錯,最鍾意係呢度嘅創作料理,鰻魚玉子漢堡好厚一片,夾住食神奇地match、龍蝦沙津櫻花蝦多士配料滿滿,鹹中帶甜,越食越上癮、鵝肝鴨胸多士又係第一次見,完全唔油膩,而且塊多士脆到不得之了,好鬼正😛炸物、天婦羅、串燒、燒物、一品料理就正常發揮,影響深刻嘅有廣島蠔、天婦羅蝦、烤金枕頭、醉鮑魚、炒魷魚圈,唔夠飽嘅都可以叫煮物,有雪花牛肉鍋、蟹粉蟹肉粥、豬軟骨拉麵等,適合多人分享~ 記得要留肚食埋出面自助區嘅食物,有多款熟食、前菜、冷盤、水果、甜品、雪糕等,會不停refill,可以放心食。飲品方面有超多選擇,罐裝、紙包、生啤等,另外欣賞呢度提供自家製嘅飲品,有齊最近爆hit嘅鴨屎檸、珍奶、榴槤咖啡都係第一次聽,又驚又喜,好值得一試!

• 燒香草羊鞍
  • 蒜蓉牛油芝士焗開邊蝦
  • 榴槤炸彈
  • 雪糕
2024-04-05 221 瀏覽
上個星期好想食放題,咁啱嚟到觀塘,就梗係食大喜屋啦首先試咗啲新鮮沙律,有涼拌海蜇絲、和風鮮蔬等等。涼拌海蜇絲爽口清新,配上特製醬汁,帶出海鮮的鮮甜。再嚟就試咗啲刺身,有吞拿魚、三文魚、帶子等等。吞拿魚肉質鮮美,口感豐腴。三文魚鮮嫩滑溜,肉質鮮甜,入口即化。帶子鮮甜多汁,彈牙宜人,令人欲罷不能。緊接住就試咗啲炸物,有芝麻雞翼、炸蝦天婦羅等等。芝麻雞翼外皮香脆,內裏肉汁豐富,每一口都散發出芝麻的香氣,讓人回味無窮。炸蝦天婦羅鮮甜多汁,外酥內軟,每一口都令人愛不釋手。唔好忘記試咗啲甜品,有蛋糕、泡芙等等。蛋糕口感濕潤,香甜可口,每一口都帶來滿滿的幸福感。泡芙鬆軟綿密,內裏填滿了鮮奶油,一口咬下去,甜蜜的味道令人心醉。總括而言,極尚大喜屋keep到高水準,放題嚟講冇乜得輸
上個星期好想食放題,咁啱嚟到觀塘,就梗係食大喜屋啦

總括而言,極尚大喜屋keep到高水準,放題嚟講冇乜得輸
2024-04-03 291 瀏覽
🎀極尚大喜屋 最近工作太辛苦常常都大胃王上身很久沒有吃日式放題忽然即興放工後約朋友吃吃輕鬆一下這次選了極尚大喜屋的觀塘分店仼吃兩小時盛為每人$308食物有很多選擇一坐下二話不說就掃掃qr code點了一些魚生刺身三文魚、帶子和蝦類都夠凍幾新鮮另外壽司亦有很多選擇包括有芝士軟殼蟹卷、花之戀芝士鰻魚玉子燒、鵝肝壽司等等冬天特別喜歡吃熱食這次也點選了超級多的熱食包括有乳鴿、燒比目魚、黑椒蜜汁一口牛花膠、炸蒜烤蠔、黑蒜油豬軟骨拉麵等其中最令人驚喜的是雪花牛肉鍋牛肉半生熟 而且有三大片同時也點了紫心香芋球及脆皮炸鮮奶當甜品呢自助區方面有涼伴小食,水果熱盤包括有小龍蝦、芝士西蘭花、鹽酥雞等另有滋潤糖水龍眼雪耳水和湯品雪糕櫃、蛋糕櫃和飲品櫃裏的都是任拎朋友太好胃口吃了四杯Häagen-Dazs雪糕😂這個放題吃得超級滿足下次再戰餐廳另收加一服務費*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*
🎀極尚大喜屋

盛為每人$308

食物有很多選擇
一坐下二話不說就掃掃qr code
點了一些魚生刺身
三文魚、帶子和蝦類都夠凍幾新鮮
另外壽司亦有很多選擇
包括有芝士軟殼蟹卷、花之戀
芝士鰻魚玉子燒、鵝肝壽司等等

冬天特別喜歡吃熱食
這次也點選了超級多的熱食
包括有乳鴿、燒比目魚、黑椒蜜汁一口牛
花膠、炸蒜烤蠔、黑蒜油豬軟骨拉麵等
其中最令人驚喜的是雪花牛肉鍋
牛肉半生熟 而且有三大片
同時也點了紫心香芋球及
脆皮炸鮮奶當甜品

自助區方面有涼伴小食,水果
熱盤包括有小龍蝦、芝士西蘭花、鹽酥雞等
另有滋潤糖水龍眼雪耳水和湯品
雪糕櫃、蛋糕櫃和飲品櫃裏的都是任拎
朋友太好胃口吃了四杯Häagen-Dazs雪糕😂

這個放題吃得超級滿足
下次再戰

餐廳另收加一服務費
*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*―――*☼*

2024-04-01 221 瀏覽
尋日放假🏖媽咪約咗我一齊去食放題☺️媽咪話上次約左朋友一齊食覺得好正,要帶個寶貝女試吓🤣🤣今次我哋去呢間大喜屋旗下觀塘分店,餐廳位置都好方便,係正apm相連嘅鱷魚恤中心☺️上到去發現地方超大,因為五點左右入座,客人唔算太多,而且所有食物都係岩岩fill好,正☺️☺️我哋座低後即刻QR落一轉單,點左好多食物🤤每次不能決少嘅一定係刺身🤣呢度嘅刺身都非常新鮮,而且螺頭刺身非常新鮮爽口🤤🤤仲有好多款唔同嘅壽司🍣熟食類,款式真係超級多元化😍😍落完單即刻去到自助吧拎左好多小食、前菜、熟食同生果甜品類!呢度嘅Häagen-Dazs雪糕仲可以任食任拎,雪糕迷真係唔好錯過🤩🤩媽咪推介呢間都唔錯,以後放題又多一個選擇😊😊📍極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓#放題 #極尚大喜屋日本料理 #觀塘 #kwuntong #觀塘美食 #人氣推薦 #人氣餐廳 #必食放題 #性價比高 #刺身 #刺身新鮮 #foodie #yummy #foodiegram #relax #dinner #best

仲有好多款唔同嘅壽司🍣
熟食類,款式真係超級多元化😍😍

落完單即刻去到自助吧拎左好多小食、前菜、熟食同生果甜品類!

媽咪推介呢間都唔錯,以後放題又多一個選擇😊😊

📍極尚大喜屋 (鱷魚恤中心) (觀塘)
觀塘開源道79號鱷魚恤中心3樓

2024-02-20
2024-04-01 140 瀏覽
復活節假期即興飯局,6點半打去訂6個大人,訂7點半鐘都仲有位。7點15分,有朋友仲未來到,打電話想改晏少少,佢電話1係無人聽1係飛去電話錄音,打好多次都唔成功,改唔到。7點45分到達入坐,唔駛等即有枱,但要聽訓示:今次比枱你下次就唔會,同埋要打電話來講會遲到。我話,我打咗好多次來,你地無人聽呀,唔係我錯啫吓嘩。條女即刻跳制,「咁係我錯囉,我錯囉,係我錯呀」我O晒嘴,但我無理佢只想開心同朋友食飯。用app落單,原來1個鐘多啲已cut單唔準叫野,即係只得1個鐘15分鐘。以後都唔會去呢間野。

2024-03-31
2024-03-29 179 瀏覽
這間人氣日式放題餐廳其中一間分店位於觀塘的鱷魚恤中心,鄰近地鐵站,環境寬敞舒適、乾淨衛生,設有極尚印花咕,亦有生日及長者優惠。晚市放題 - $308(星期一至四)刺身方面,鮮嫩多汁的松葉蟹腳飽滿鮮甜;三文魚豐富肥美;肉厚滑嫩的油甘魚幼滑細膩;雪白肉厚的北海道帶子清甜;爽脆赤貝柔軟而幼嫩;赤蝦肥碩充滿彈性;冰山蚌爽脆可口;甜蝦細綿甜美;泰式虎蝦厚實富有彈性;鱆紅魚薄切鮮美清脆。熟食方面,西京燒比目魚細緻多汁,甜甜鹹鹹;蒲燒鰻魚外脆內嫩;海膽三色撻有綿密的拖羅蓉及豐腴的海膽;蟹肉芝士軟殼蟹鮮甜又甘香;三文魚籽軍艦爽脆爆汁;厚切鰻魚玉子漢堡兩塊玉子夾著明太子醬。海鮮方面,牛油煮蜆鮮甜無渣;醉鮑魚爽口不死實,肉質彈牙;金蒜炭燒廣島蠔滑嫩帶有淡淡的海味;煙鵝胸鵝肝多士細膩滑嫩鮮甜;燒雞泡魚干煙煙韌韌。炸物及串燒方面,北海道牛乳鮮奶卷滑溜富奶香;鹽燒牛舌脆嫩富嚼勁;鹽燒雞軟骨爽脆;王牌燒乳鴿皮脆肉嫩,唇齒留香;極尚花膠盛宴富膠質;燒金枕頭榴槤王軟綿夠滑帶淡淡回甘;燒溫室甜菠蘿香甜醒胃。自助區方面,多款日式前菜、新鮮水果、炸物、點心及熟食多達三四十款可自取。甜品方面,除了自家製的甜品外,還有多款雪糕

晚市放題 - $308(星期一至四)
甜品方面,除了自家製的甜品外,還有多款雪糕雪條選擇,最矚目的莫過於Häagen-Dazs有四款口味。

飲品方面,多款罐裝及樽裝飲品,亦有自家製的冷泡茶及珍珠奶茶,還有罐裝啤酒及清酒等。
2024-03-25