2024-05-08 32 瀏覽
🍕明太子照燒鮑魚爆脆批跟餐(堂食2-3人餐$349)有一個批、兩個湯、叫左份雞翼同雪糕做甜品(留意番雪糕要加返$10)包飲品🥤個湯新出左龍蝦湯😍入面仲有好多蝦肉架!個批面頭配料分別有照燒鮑魚再鋪上足料明太子,啖啖超鮮濃,最正係隻隻原隻照燒鮑魚上面!!!超好味😋呢次新出呢個爆脆批真係超級爆脆口,香脆到越食越上癮💛配搭佢地嘅醬真係perfect 🙈個餐叫左明太子忌廉海鮮意粉,呢個反面冇咁出色,係有明太子味但唔出眾會再去食過個批🤣全Set咁多嘢食,除開先平均每人$117
🍕明太子照燒鮑魚爆脆批
跟餐(堂食2-3人餐$349)
包飲品🥤
個湯新出左龍蝦湯😍入面仲有好多蝦肉架!
會再去食過個批🤣
全Set咁多嘢食,除開先平均每人$117
2024-05-04
2024-02-18 184 瀏覽
叫咗佢個花花批套餐,對於午餐嚟講真係夠曬豐盛。有2個湯,2個小食,1個主食,1個pizza加1個甜品。我哋兩個人叫個2人餐都食唔曬,要打包走🤣🤣 另外佢個牛肋條幾好食,雖然賣相唔係咁好,但食落味道同口感都幾好~ 而且滿滿嘅芝士除咗卡路里爆燈之外幸福感都爆棚啊每塊pizza都有1大舊以上嘅牛肋條,好jengggg(可惜差咁啲菠蘿🤣🤣)另外一直都好like佢個薯蓉,滑得嚟幾香,又唔會好滯。個牛肋條三重芝士飯都幾好,味道剛好,唔會太鹹,而且牛肋條都好多。仲有個蝴蝶蝦配咧個醬真係好好食,滿意!!
以前一直都覺得食pizza hut好貴,淨係叫個pizza都百幾二百蚊,仲要個個都係普通批起步,對我咧啲中意食pizza,💰唔多又怕肥嘅人太唔友好喇! 琴日經過pizza hut發現原來佢都有午市套餐,60幾蚊就可以食到芝心批🤤即刻走入去食~夏威夷披薩午市套餐($56)一直都覺得pizza hut啲pizza味道唔錯,最中意係佢個芝心批底,真係每一啖都係拉絲嘅🧀🧀,所以叫親pizza一定轉芝心批。最正就係佢就算迷你批都可以轉芝心批。細細個,就算食曬成個都唔會有好大罪惡感🤣🤣湯方面,有3個選擇,紅湯、白湯同新嘅牛肝菌濃湯。紅湯都幾多料噶,酸度都幾啱中意食酸嘢嘅我。下次試下牛肝菌湯睇下香唔香先~

夏威夷披薩午市套餐($56)
2023-12-18 136 瀏覽
由細食到大嘅餐廳,最鍾意嘅就係食佢哋嘅夏威夷薄餅,仲要轉為芝心批,薄餅好足料,配埋芝心批,真係好夾,好滋味!仲有必點嘅就係佢哋嘅蒜蓉包🥰🥰👍🏻👍🏻依然係咁正咁香
「蛇出沒注意」!Pizzahuts 首度與「蛇王芬」及「四季芬芳」合作!聽見是蛇這玩意我已經很擔心,畢竟這是一樣平常也會令我卻步的食材,但又很特別,加上臘味飯如何變成pizza,那就勾起了我的好奇心。🍕大吃一驚蛇羹批 (單點價 $186)蛇羹變成Pizza,說實話真的想像不了,懷著戰戰兢兢的心打開外賣盒,蛇肉滿滿,加上有雞粒,餅底上塗上鮑汁,配料還有些木耳絲、果皮絲、金華火腿、冬菇絲、薑絲和冬筍,還配上菊花和檸檬葉絲,還原度相當高。但記得要趁熱享用。🍕驚量猛料雙腸批 (單點價 $179)相比下外貌沒有上一個驚喜,但用料也一點不馬虎。批面有臘腸片和膶腸片,以及紅蔥條、雜菌、青椒條,芝心批批邊還藏著心思,加入了臘腸和膶腸,配上芝士,口感豐富,醬汁是香辣醬汁,像極了XO醬的感覺,配上鍋巴及蔥粒,模仿成煲仔飯飯焦,玩味十足!後話:不得不說中式傳統創新已經很厲害,還要中西合壁又要保留菜式特點,這兩款Pizza絕對令你有新奇感覺。
大吃一驚蛇羹批
🍕大吃一驚蛇羹批 (單點價 $186)
驚量猛猛料雙腸批
🍕驚量猛料雙腸批 (單點價 $179)

2023-10-28
  • 驚量猛料雙腸批
  • 大吃一驚蛇羹批
2023-06-05 674 瀏覽
悠閑嘅假日,去咗Pizza Hut食下午茶。員工態度及能力差,亂咁安排入座,令到等左好耐先有位。叫咗千島海鮮pizza同卡邦尼意粉,仲有間公司三文治。千島海鮮pizza一如既往地好食,有好多海鮮,啲芝士又夠濃郁,個餅底薄脆又唔會太硬,好正!卡邦尼意粉就比較一般,啲醬汁太濃,同埋意粉有啲太軟身,唔係我鐘意嘅風味。不過,公司三文治就好出色,啲麵包烤得香脆,餡料夠多夠豐富,又好易食,好適合返工食。整體上,Pizza Hut嘅下午茶食物質素算係唔錯嘅,價錢亦都好合理。但員工素質有待改善,下次未必再食。

想不到吃什麼的時候,作為連鎖店的Pizza Hut自然是一個安全又開心的選擇💕Pizza一定要選芝心批,咬下餅皮時,烤得香脆的面皮包着熱辣辣的芝士,融化的芝士在口中蔓延開去,令人十分滿足!此外,蒜蓉包是非常受歡迎的小吃,其中的牛油和蒜蓉結合在一起,散發出濃郁的香氣,讓人垂涎欲滴。每次去Pizza Hut我和朋友都會叫上一客分來吃!不過椰菜花沙律就非常一般,椰菜花雖然經過醃製,但沒有鮮甜的味道,原本打算叫上一客蔬菜,來平衡油膩感,但實屬多餘,建議大家不用試。

2022-11-07 718 瀏覽
這些年, 很少光顧Pizza Hut, 皆因外間實在有太多選擇。是日想回味Pizza Hut的pizza, 便來了。下午茶套餐1) 至尊迷你必勝批 (厚批) $612) 七喜3) 加配優惠: 辣味雞翼 (2隻) $104) all + 10%辣味雞翼表面稍微煎香, 沒有很脆的效果, 入口微辣, 感覺中規中矩。至尊迷你必勝批有厚批和薄批可選擇, 因下午茶當晚餐吃, 故點了厚批。 至尊迷你必勝批賣相不俗, 有牛肉粒、豬肉粒、青椒、蘑菇、辣肉腸、洋蔥 、香濃茄醬, 是回憶的味道。
1) 至尊迷你必勝批 (厚批) $61
2) 七喜
3) 加配優惠: 辣味雞翼 (2隻) $10
4) all + 10%
加配優惠: 辣味雞翼 (2隻)

2022-09-26
$78.1 (下午茶)
下午茶套餐
加配優惠: 辣味雞翼 (2隻)
至尊迷你必勝批 (厚批)
  • 至尊迷你必勝批(厚批)
2022-08-30 505 瀏覽
天文台話今晚會掛8號,好多餐廳都陸續關閉,上網發現原來pizza hut於8號風球仍然正常營業,就決定於返家前食Pizza hut! 感謝pizza hut的員工於惡劣天氣下謹守崗位點了兩個DINNER SET:至尊迷你必勝批($85)加$15轉芝心批+雞翼2隻($10)+凍檸茶+加$15轉酥皮白湯夏威夷迷你必勝批($95)加$15轉芝心批+迷你窩夫配朱古力醬($10)+凍檸茶+紅湯吃到芝心批的pizza感到很滿足唷

點了兩個DINNER SET:

吃到芝心批的pizza感到很滿足唷
2022-08-24
2022-07-17 457 瀏覽
沙田區一向好少PIZZA 餐廳選擇,   行街行到咁上下又想食PIZZA , 唯有去PIZZA HUT.   但係由18:10 去禁飛, 差唔多要成個鐘, 19:00 先入得去. 出面仲有勁多人等位. 終於入到去, 2個人梗係食個2人餐啦! 2人套餐 $288  基本包以下野食: 餐湯X2 (蘑菇忌廉湯)    一般水準 必勝批X1 (至尊批) 原本想試三藩市手工批, 但賣曬, 冇得揀. PIZZA用鑊上, 夠熱. 前菜X1 ( 香烤芥末椰菜花)  想食清新少少平衡返PIZZA的油利感, 可選呢個, 比想像中好食, 有少少芥末黑椒味,  辣辣地, 幾開胃.  意粉X1 (拿破倫香烤芝士意粉) 一般, 芝士太少, 意粉比較硬身.

2人套餐 $288  基本包以下野食:

餐湯X2 (蘑菇忌廉湯)
一般水準

必勝批X1 (至尊批)

前菜X1 ( 香烤芥末椰菜花)

意粉X1 (拿破倫香烤芝士意粉)
一般, 芝士太少, 意粉比較硬身.
2人套餐
2022-07-16
2022-03-03 527 瀏覽
雖然外賣自取有八折,但食Pizza始終都係堂食好。同老公行行下街,4點幾餓餓地,咁岩又有拎pizza hut coupon 出街,就走入去食 early dinner 🤪我地叫左個二人餐,+$28升級做呢個 chesssssy pie ,即整即食真係勁好味!唔知係咪因為少咗好多人堂食,啲店員服務都好好,出奇地好有禮貌😅Btw 因為張 coupon 係200$ 減$50,我地本來都叫左成$350左右,索性叫多個下午茶,叫夠$400用到兩張coupon LOL

2022-02-27
用餐優惠
優惠券
2022-02-04 274 瀏覽
🐽Ordered the thousand island pizza, the original flavored chicken wings, cream soup, garlic bread, 3 pasta-2 bolognese and one white sauce. 🤩The thousand island was with cheese crush becoz the kids loved it. It was nice and hot and cheesy. 😋The wings were best esp with original flavor. Thought it was better than the BBQ one. 😁The pasta was filling and came with lots of sauce to avoid it gets too dry at the bottom. Usual family takeout

2022-02-01 162 瀏覽
好耐冇食過pizza hut 既tea set, 今日就luncn和tea一餐過食,去到帶位既男侍應好hea既態度帶位,跟住比玻璃杯係用跣杯既動作放落枱,跟住落order 又係果位男侍應,我order了一個迷你批加餐湯,什莓窩夫和汽水,我當時已說明可以所有食物一齊上,但男侍應入單時居然輸入咸食pizza後上,甜品窩夫urgent, 真的很奇怪
2021-12-23 176 瀏覽
Christmas Party 必點嘅一定係價錢算親民又飽肚嘅pizza🍕 我哋10個人食,仲有買壽司,本身諗住叫兩個大pizza,但睇睇吓見到呢款長食長有必勝批覺得好吸引,吸引在可以揀三個味道,滿足好多唔同人嘅要求,夏威夷風光 - 素食嘅人超級至尊 - 食肉獸千島海鮮 - 鍾意食海鮮/千島醬嘅人同埋細細舊,最後有剩都會有人食😂😂 佢嗰盒已經值得我打卡☺️ 開party放係到俾人拎真係一流☺️☺️唔洗迫埋一堆堆👏🏻👏🏻
夏威夷風光 - 素食嘅人
超級至尊 - 食肉獸
千島海鮮 - 鍾意食海鮮/千島醬嘅人
外賣送餐
2021-11-28 202 瀏覽
夜晚想食pizza沙田區選擇都唔太多咁叫左一個2人套餐 價錢係 $213今次外賣真係非常麻麻地 同之前第二間分店味道爭好遠 咁個餐入面呢就有一個普通批啦 意式風情 個味道一般般啦都叫做正常pizza hut 味道個醬比較多有啲漏 材料方面蘑菇比較 其他火腿菠蘿多無話好好食 都唔叫難食另外就仲有個原味雞翼 以前都會覺得係必食之一今次呢個真係超級唔掂 完全無味 啲肉仲好淋 好似趕時間恰熟 再輕輕焗一焗咁 連調味都無落9點order 就趕收工?呢間分店可以唔洗再食了
夜晚想食pizza

個醬比較多有啲漏
材料方面蘑菇比較 其他火腿菠蘿多
無話好好食 都唔叫難食

另外就仲有個原味雞翼 以前都會覺得係必食之一

9點order 就趕收工?

呢間分店可以唔洗再食了
原味雞翼
意式風情三藩市式手藝薄批
2021-11-28
30 分鐘 (外賣送餐)