2015-05-20 1074 瀏覽
平時好多食素,但有人咁近咩都唔食得,所以就破例食一次,去到要等三個字位,素菜太多,花多眼亂,經過侍婢的核實批准 ,終於選好了,要了蘿蔔糕,幾熱,又多料,味道都唔錯,蕃茄茄子炆米,有d似廈門炒米,好多蕃茄汁,配個豆腐皮甜甜酸酸,都幾好味腰果西芹三菇雞柳,腰果香脆,但整體清淡冇咩味炸鮮奶,呢個超級好味,又甜又香口又滑齋滷味,有三款,雞粒夠甜,酸齋夠味,豪油齋就麻麻地湯加5元有一大大碗,我飲左一小碗,幾清甜,有d南北杏,紅青蘿蔔,友人就話唔錯,差唔多佢飲晒 總結又平又大碟,但找位難,聽聞過埋呢個月搬去水邊圍 ,老實就,其實我都會食素,係有d人成日話我係食肉獸
素菜太多
,花多眼亂,經過侍婢的核實批准
,終於選好了,要了蘿蔔糕
,幾熱,又多料,味道都唔錯
蘿蔔糕
,蕃茄茄子炆米
,有d似廈門炒米,好多蕃茄汁,配個豆腐皮甜甜酸酸,都幾好味
蕃茄茄子炆米
腰果西芹三菇雞柳,腰果香脆,但整體清淡冇咩味
腰果西芹三菇雞柳
炸鮮奶,呢個超級好味,又甜又香口又滑
炸鮮奶
齋滷味,有三款,雞粒夠甜,酸齋夠味,豪油齋就麻麻地
齋滷味
例湯
總結又平又大碟,但找位難,聽聞過埋呢個月搬去水邊圍
,老實就,其實我都會食素,係有d人成日話我係食肉獸
蘿蔔糕
蕃茄茄子炆米
腰果西芹三菇雞柳
炸鮮奶
齋滷味
例湯
2015-05-17 625 瀏覽
係元朗既齋舖唔算好多…難得食肉獸朋友可以清清地食下齋菜…就黎左比較大間既<大力齋廚>…諗住易d搵位…點知係人人1點開飯既時間都係要等…>,<…食肉獸當然少食齋菜…所以無咩心水…又或者係因為餐牌都係d茶餐廳式既炒粉麵飯…食肉獸興趣不大…結果好勉為其難咁叫左小小小食…例湯~例牌材料>>>紅蘿蔔冬菇南北杏蜜棗等…湯要趁熱飲…味道唔錯…夠哂健康…蘿蔔糕係新鮮煎出黎…配料唔多…蘿蔔絲清晰可見…粉唔會過多…軟硬適中…煎得脆脆地又唔燶…ok…齋滷味一般都係凍既…叫碟細既…只得3味…酸度ok...义燒亦唔會過硬…蕃茄茄子枝竹炒米~好多蕃茄汁包圍哂d米粉…比較濕…米粉唔夠散…有d會痴埋一小綴…味道唔會好酸…都好有蕃茄味…腰果西芹三菇雞~味道ok...唯西芹有渣…食得唔暢快…要扣咁d分…呢炸鮮奶~炸皮脆而唔厚…奶味ok...相信係食肉獸朋友唯一既安慰…
題外話/補充資料: 本店快將搬遷…好似話做到5月尾…搬到水邊村果邊…真係一頭一尾咁遠…………
2015-01-11 840 瀏覽
新年一月一号在大力订台庆祝,七个人点了一个八人套餐,有素翅,素鲍鱼,叉烧等等。值得一提就是那素叉烧,几何乱真,真的好像真的叉烧一样。素鲍鱼又是,那质感很像罐头鲍鱼,很好吃。还有素咖喱鱼蛋萝卜和素0古0鲁肉,口感真的像肉,几何乱真的样子。素鱿鱼也很好吃,很有鱼味。整体上整个套餐也很不错,价格也很便宜。素翅又是几何乱真,很像婚宴的翅,很好吃,完全不像素;像大群翅。会继续讲经常去,早茶的素点心最抢手,晚饭也很出色。七个人合共吃了一千大元,很抵!
,很好吃。还有素咖喱鱼蛋萝卜和素0古0鲁肉
2015-01-01
  • 素叉烧
2014-04-16 1496 瀏覽
元朗的素食店其實都有好幾間,Eatharder所知的全都試過了,認為最好食的這一間,價錢方面,這間亦算是最高的,儘管如此,基本上每月都會光顧約五次,一來真心覺得食物味道不錯,二來位置就近,三來感覺上較健康。餐牌上有幾款包,價錢都一加,記得大約一年多前食只是$15,然後加到$18,現在加至$20,而Earharder每次必點的芝士雞扒包亦沒有了,取而代之的是芝士吉列魚柳包,其實整法大致上一樣,只是雞扒換成吉列魚柳。面包有烘過,上枱時熱辣辣即食有少少軟身裡面夾住生蕃茄、芝士和菜,伴隨一些醬汁,這就是精髓,味道有點wasabi,少許酸,少許辣,非常開胃。但此醬汁則是母后最不喜歡這個包的地方,但她還是會陪我吃的乾炒三絲河選用的是較幼身的河粉,很軟熟,雖叫三絲但可找五絲,有蘿蔔絲、芽菜、冬菇絲、火腿絲和椰菜絲,不過火腿絲略嫌過少但每次叫這個都可吃到到那陣鑊氣,水準是能夠保持的。下次再介紹其他菜式吧。

2014-04-14
2012-11-26 1093 瀏覽
集5月、8月、9月、10月、11月之星於一身的生日飯局, 現今的家長都很繁忙, 想和他們吃一頓安樂茶飯, 排期居然要排半年以上... 選址元朗區, 菜色要素菜, 位置要近朋友新居, 非大力齋廚莫屬...食店位於商場內, 入口燈火通明... 茶具很雅致, 高傲的梅花圖案...店內環境不錯, 整潔衛生, 富中國味道...由於8時正便要還枱, 所以未齊人便要落單... 沒有什麼心水, 都是隨便亂點...秘制椒鹽脆豆腐 $55-- 椒鹽味不重, 皮炸得不太脆, 豆腐滑溜, 蘸點醋吃會好味一點...欖角蜜糖烤叉燒 $60-- 有朋友稱讚它比真叉燒還好吃, 外皮烤得焦香, 叉燒汁香甜惹味, 口感軟中帶韌, 接近7成肥肉的口感...南瓜魚翅羹 (蛋) $68-- 很甜美的南瓜呀, 湯底很稠, 我喝了3大碗!!! 魚翅方面, 倒是沒有留意到... 含蛋, 若要走蛋, 可在落單時說明...欖菜肉鬆四季豆 $55-- 質數平平, 欖菜肉鬆很鹹, 四季豆偏硬...鮮百合炒什菜 $50-- 清淡之最, 健康之選, 倒是油好像多了少許... 西蘭花和百合都是很有益的...南乳蓮藕羅漢齋煲 $58-- 南乳味濃,

店外環境, 茶具
店內環境
店內環境不錯, 整潔衛生, 富中國味道...

秘制椒鹽脆豆腐
秘制椒鹽脆豆腐 $55
欖角蜜糖烤叉燒
欖角蜜糖烤叉燒 $60
南瓜魚翅羹
南瓜魚翅羹 (蛋) $68
欖菜肉鬆四季豆
欖菜肉鬆四季豆 $55
-- 質數平平, 欖菜肉鬆很鹹, 四季豆偏硬...

鮮百合炒什菜 $50
南乳蓮藕羅漢齋煲
南乳蓮藕羅漢齋煲 $58
-- 南乳味濃, Yummy!!! 蓮藕爽口, 手快有手慢冇...
梅菜扣肉煲
梅菜扣肉煲 $58
-- 神乎其技的扣肉, 白色肥豬肉位置應該是蒟蒻做的, 口感及外表很像真, 大家都嘖嘖稱奇... 啡色的位置, 比真扣肉還真, 味道極像火腿, 帶鹹香, 很神奇呀!!!
白芋素仙班
白芋素仙班 [芋頭魚] $55
-- 朋友說很久沒吃, So do I... 造型10年如1日, 味道也是... 香軟的芋蓉配酸甜咕嚕汁, 百吃不厭...
咕嚕魚柳
咕嚕魚柳 (蛋) $55
-- 咕嚕汁酸甜適中, 魚柳口感像真, 鹹中帶香, 頗美味... 配菜就不太出色...
福建炒飯
福建炒飯 (蛋) $50
-- 與真的福建炒飯無異, 味道偏向清淡, 飯身濕濕潤潤的, 頗易入口...
壽桃包
壽桃包 (1打) $72
-- 沒有鹹蛋黃的壽包, 在我來說, 總感覺像失去靈魂一樣... 蓮蓉香滑, 少甜, 包身較乾...

食物份量不少, 好幾道菜也做的不錯, 價錢很大眾化, 坐的也很舒適, 難怪要分2輪時間...

2012-11-24
欖角蜜糖烤叉燒
南瓜魚翅羹
南乳蓮藕羅漢齋煲
梅菜扣肉煲
白芋素仙班
咕嚕魚柳
2012-05-20 701 瀏覽
時常往返元朗的我, 早年已認識此傳統齋店, 未夠7:00pm 經已坐無虛席 ! 欣賞其實惠而真誠的服務,沒有欺場林林種種菜餚中我點選了咕嚕雞球;鮮百合炒什菜 和 枝竹羅白羊腩煲 ; 白粥($10! )和壽桃飽 ($36)最後到場 ; 殷勤招待的當下實在有賓至如歸之感!
題外話/補充資料: 茶每位 $8, 無加一, 值得付打賞啦!
2012-05-20
spacious area for individual group
good place to meet friends too!
汁醒"肉" 脆無得頂!
品種足料夠鑊氣 !
較為多汁未吸收/入味
不喜愛食飽的我竟一試難忘!
甘甜窩心的橙總結一頓愜意晚餐!
想不到是大碗!
  • 小菜: 咕嚕雞球
  • 鮮百合炒什菜
2012-01-11 519 瀏覽
大除夕,晚上不打算安排活動了,我倆就改為日頭的康樂遊,來元朗錦田玩返半日。而第一站,就是到元朗市中心,蜻蜓點水的只為了一樣野,食午飯。要食素食,要好似飲茶咁食點心。相信全香港冇乜邊幾間素食館子會有咁既服務,而元朗同屯門既大力齋廚,就是少數中的表表者。一開車,太太就叫嚷著,要黎食點心,而且要早,因為中午不會添加新的點心。我們來到時,已差不多一點,的而且確,點心的種類,已少之又少,揀得落手既就真的只有素排骨同素豬肚,我愛吃的素春蛋燒賣同素牛肉球已經一早沽清。素排骨,是平日食到的豉汁排骨既素食版本,再者,我可以叫這個東西做黑椒排骨,因為其黑椒味係重過豉味的。可能因為只是素食的關係,需要用上大量的黑椒來增強味道,令到佢更加似"肉",椒味係重了少少但味道的確是似足平日食到的排骨。素豬肚,是蒟蒻的製成品,所以可以做得出爽同滑,不過蒟蒻也是一樣無味之物,除了製作過程中當中加入了味道之外,其他就要靠那些外來的味道才能成為一道菜色,而這素豬肚,最著重的,同真正的豬肚一樣,是胡椒。而這個,除一口咬落就知道是素食外,味道上,賣相上,就是胡椒豬肚一客。 食兩個點心

食兩個點心又點會飽呢,在沒有其他點心供選擇之下,我們惟有叫炒粉麵。仿葷的,我就點下了一個叉燒炒麵。素叉燒不多,而好味的不只是炸到香口脆脆的麵條,是那些食落帶爽,帶甜而完全不硬身的靚馬蹄,再加上雜菇同一個味道夠香的茨汁,雖不是大師傅之作,但炒得有體有面。

人多多多,係香港,的確非常多茹素的人士,去親素食店,都總是人頭湧湧的。是日,我們好不容易,才搭到檯用餐的。

茹素健康,茹毛飲血的我現在也多食素了。食素,不會話不夠營養,正確的食,少了油脂,高纖食物多,腸胃好一點,豆類也高蛋白質,多吃素,我們一樣會大大力。

希望香港多一點齋舖,最好是少油的新派健康素食店啦。
2011-11-10 356 瀏覽
今日十五,家人說晚上外出食素,其實之前一直都是在元朗的另一間素食館食的,但因為那間的質素的確每況愈下,唯有另覓素食館。媽媽的朋友推介這裡,所以就來一試。我們點了個四人套餐,分別有六道菜:素湯翅(唔記得左名)1窩、葡汁焗薯仔琵琶鴨、脆皮乳豬(例)、蟹肉芙蓉蛋時菜、炒飯(唔記得左名)、腰果西芹炒花枝片。先講服務態度,一入去就有人主動招呼我地,一坐底睇MENU果陣就決定要點套餐,因為真係抵食。當我地等緊上菜的期間,隔離檯的兩位客人因為唔知點咩好而煩惱,侍應都好好禮貌咁為佢地講解推介最合適的食物,而沒有因價錢而去Sale,呢樣野真係好值得讃!!! 而環境,店內的裝潢以中國古代做主題,我本人超like呢種感覺,就連檯上的所有餐具都有梅花的裝飾,感覺真係好靚!!! 講返食物,我逐樣講啦: 素湯翅(唔記得左名)1窩 --- 其實呢窩翅感覺平平無奇,可能對食肉獸嚟講味道偏淡,但我同家人就覺得味道剛剛好,不過不失啦! 葡汁焗薯仔琵琶鴨 ---- 呢味菜係我「飛佛」之一!! 佢D薯仔先走油,再將所有材料放埋一齊再拎去焗,咁樣做薯仔焗完之後就唔會冧晒,夾都夾唔起,睇得出大廚有用心研究過,而「琵琶鴨」就用厚

講返食物,我逐樣講啦:
葡汁焗薯仔琵琶鴨 ---- 呢味菜係我「飛佛」之一!! 佢D薯仔先走油,再將所有材料放埋一齊再拎去焗,咁樣做薯仔焗完之後就唔會冧晒,夾都夾唔起,睇得出大廚有用心研究過,而「琵琶鴨」就用厚身多層的腐皮代替,廚師應該做過加工,食落有食肉的質感。
脆皮乳豬(例)----- 呢味係我同家人一致應為最值得推介的,雖然都係用腐皮,但上檯前有用火槍將外皮燒至脆身,配埋醬汁入口直頭覺得係乳豬而唔係素食!! 呢個我個人俾十個Like!!!!
另外三樣都係不過不失的菜式。

雖然如此,大家如果有食開素的都知道,素食館的所謂肉,都不外乎腐皮、素肉這些,但來過「大力」之後,我才知道原來煮素都可以用煮肉的技巧同方法去做,味道一樣惹味、出色,並不遜於肉食。
2011-11-10
  • 脆皮乳豬,葡汁焗薯仔琵琶鴨
2011-06-25 292 瀏覽
現在專門吃齋的店不多,雖然已比過去十年倍增,不過想找一間花款多並味道佳的仍很難,但大力齋廚卻能夠做到這兩點。自從大力齋廚搬了鋪位後已比以前少幫襯,幸好水準沒變,而且內部環境更勝從前,有中國古代的感覺,個人來說很喜歡,唯一不足是鋪位不太方便到達。等位需要時間,因此應像飲茶般預早「攞位」,免得白白浪費時間。對於少齋的人士來說可能會擔心味道清淡,但事實上現在齋的款式和味道的像真度已直逼「真正」的菜式,很難想像廚師是如何把非肉類的材料煮成肉的質感和味道,未試過的朋友真的不防嚐嚐。我今次嚐試了波蘿咕嚕肉,咬口算是不錯,軟硬適中,味道拍得上真正的咕嚕肉,而較正貨佳的一點是可整舊吃下,不用吐骨。

2011-06-12
2011-05-01 233 瀏覽
齋老味:上菜時係涼的,又凍又硬; 三杯雞:太咸;炸腐皮(綠xxx):無味,伴醬汁也唔掂!;可能點唔中評價好的菜,本次感覺太差,一向都喜歡食素,希望令不喜歡素食的老公愛上素食,所以帶佢試下呢間…點知…連自己也吃唔落!
紅燒魚翅
2011-04-29
2011-04-05 181 瀏覽
近排食肉獸唔知咩事食多咗齋,咁岩D姊妹入黎,就帶埋媽咪一齊去食齋。見大力咁多好評,夜咗D去,八點幾成九點仲係好多人。老火湯已經賣哂(嗚)。打開MENU,多野食到呢....根本係一張普通茶餐廳既MENU,有京都骨,咕嚕肉.....當然全部其實係齋.....我們還見到有沙嗲豬串,不過又係賣完了(下次要早點來!)花枝炒西蘭花質感和真正的花枝相去甚遠,似魚片多D。不過此餸都幾清淡,唔錯。芋頭魚喜愛芋頭的媽媽說OK啦,但沒有驚喜。但站在健康的角度看,它也炸得不錯,只是略炸了外表,油沒有滲進芋頭裡,不會太膩啊。加上酸甜汁,外鬆內軟的口感其實我還挺喜歡的。白汁芝士焗薯仔薯仔先炸過,再加白汁芝士一起烤,所以有與別不同的風味,証明大力主廚的用心;不過這個份量真的很多,連好薯仔的D姊妹也大呼吃不完。紫菜海鮮羹媽咪話鹹,我同D姊妹也不大覺得。後來我們在猜羹裡的料扮的是什麼東西,最難猜的是帶子,因為吃下去像小丸子多過有絲絲口感的帶子!雑菜雀巢大概這裡和我媽一樣喜歡芋頭,難得連雀巢是用芋頭而非麵粉做了。炸得非常漂亮也很脆口,但餡料裡有我最討厭的西芹.....吃剩了好多,阿隬陀佛。付錢的時候,媽媽千叮萬囑個侍應只
花枝炒西蘭花
芋頭魚
白汁芝士焗薯仔
紫菜海鮮羹
雑菜雀巢
付錢的時候,媽媽千叮萬囑個侍應只是看看這CITIBANK卡有沒有折而已,但侍應一見有折幫佢碌了卡,明顯沒有好好在聽,這點要扣一些分數喔。
2011-03-31
2011-04-04 108 瀏覽
今日係農曆三月初一,又係齋期既時候,孝順既我當然要陪媽媽食齋. 來到元朗想搵好食既齋鋪? 俾我地搵到一間,不過因為星期日+初一關係 所以冇定到位就真係認真失策, 7 點鐘到達時門口已經好多人排隊, 拿飛等位只係例行公事...好彩10分鐘到就有位,入到去發現地方唔算太大但卻人山人海 而且不乏出家之人正在用餐, 安排了在出菜區附近,但一坐底時就出現不幸的事..今日只有套餐食既同時 好多東西都賣光..包括我最愛的齋鹵味 別無選擇下唯有叫了套餐~.~黃耳鮑魚雞絲翅: 就咁睇落又真係幾似街邊d碗仔翅,我地連食法都跟足落醋食,夠晒風味@_@麵醬鮑魚海參生菜:茨汁在面配了一片片麵粉做的假鮑魚 咬落都有幾分口感,生菜配了茨汁送飯一流南乳扣肉煲:上台時南乳味超香而且煲係滾熱的,蓮藕爽口配上南乳汁 簡直一絕,扣肉都做得好似,有點半肥的效果似模似樣欖角蜜糖叉燒: 上台驟眼睇真係以為叉燒,食落口感雖然落差較大,但蜜糖味+香口度補償了一切金牌砂薑鹽焗雞: 外表似以前其他齋鋪食過的香烤鴨,味道咬感都唔似雞 但外型就幾似,而且配埋薑蓉+沙薑醬,真係呃到人另外加了一個羅漢齋伊麵: 伊麵脆身+香口,配料都很多,只是汁有

別無選擇下唯有叫了套餐~.~

另外加了一個羅漢齋伊麵: 伊麵脆身+香口,配料都很多,只是汁有點少 ,乾麵成堆食落口有點硬@_@

好老實如果唔講俾人知係食緊齋, d餸菜賣相真係幾可亂真..好欣賞這種高超手藝,為中國廚藝自豪

場內好多一家大細既人食,成日聽人講細佬仔唔鍾意食齋菜,實質非也~~! 其實間中食下齋個感覺都幾新鮮,唔駛餐餐大魚大肉既~!
黃耳鮑魚雞絲翅
麵醬鮑魚海參生菜
南乳扣肉煲
羅漢齋伊麵
2011-03-27 80 瀏覽
大力齋廚,是我家必去的地方,就算是叫外買,都必定選大力。原因是,食物有水準,好吃 說到大力齋廚,最常 + 最多幫襯的都是屯門的分店。這家,都是一次。晚上八時多到,要等位。等了大概十分鐘已經有位。今次三人點了很多。由於不太喜歡吃素肉,因為好滯,所以選擇了其他小菜。紅燒三絲翅。例湯售罄,只好叫翅。料足,好吃。(另因為忘記拍照的關係,所以沒有圖片)鮮百合炒雜菜。西蘭花夠軟身,不過種類不多,總括而言算不錯。即炸春捲三條。餡料有芋頭,跟一般的春捲味道不同,驚喜之作。猴頭菇燒汁茄子。因為想吃茄子,本來想叫魚香茄子豆腐煲,但想試其他配搭,所以點猴頭菇。燒汁雖然不多,但足夠蓋住食物的表面,吃起來像日本的燒汁,茄子不會太軟身;而猴頭菇充滿燒汁味,好吃!還有草菇、馬蒂、蘿蔔片,不會太寡。南乳蓮藕扣肉煲。蓮藕好吃,味道夠濃而不鹹。扣肉是素肉和蒟蒻做成的,不難入口。上湯淨水餃八粒。比起屯門分店,這家的水餃較遜色 這家餡料沒有分店的多,切的不夠細心,吃起來好像沒有雪菜。可能是分店的餡料調味好,加上有雪菜,味道比較豐富。乾炒牛河。吃過分店的,這家都一樣好吃,不膩。素牛肉是本人至愛。飯後沒有糖水,有橙。這家服務很

鮮百合炒雜菜。西蘭花夠軟身,不過種類不多,總括而言算不錯。

即炸春捲三條。餡料有芋頭,跟一般的春捲味道不同,驚喜之作。

上湯淨水餃八粒。比起屯門分店,這家的水餃較遜色

飯後沒有糖水,有橙。

這家服務很好,侍應很主動,店主都很有心問客人意見。
鮮百合炒雜菜
即炸春捲
配搭素食喼汁
猴頭菇燒汁茄子,超讚!
南乳蓮藕扣肉煲
上湯淨水餃
乾炒牛河
2011-03-26
鮮百合炒雜菜
即炸春捲
配搭素食喼汁
猴頭菇燒汁茄子,超讚!
南乳蓮藕扣肉煲
乾炒牛河
  • 即炸春捲,猴頭菇燒汁茄子,乾炒牛河
2010-12-12 50 瀏覽
上一次同朋友嚟食, 一直念念不忘不望佢嘅欖角蜜汁烤义燒, 呢閱特登要老公揸車入去食多一次. 我地六點半已經去到, 未有好多人, 不過我地都係嚟之前訂咗位. 我都係叫番我鍾意嘅欖角蜜汁烤义燒同上次試過嘅葡汁海鮮焗飯, 再試一個新嘢"鼓汁南瓜鰻魚煲". 原來order 炒粉飯可以加$3要一個例湯, 我地要咗一個再另加一個 extra 嘅, 額外嘅要$8一碗. 個湯嚟咗就後悔, 原來都幾大碗, 早知要一碗.... 呢度嘅例湯標榜沒有味精, 我都相信係無嘅, 但無肉嘅湯, 都可以咁好飲, 真係意想不到. 欖角蜜汁烤义燒同葡汁海鮮焗飯都同我上一次食嘅一樣咁好味, 义燒好重蜜汁味、又香又硊. 葡汁海鮮焗飯, 好重榔香味, 多汁又多料, 停唔到口. 不過鼓汁南瓜鰻魚煲就比較平平無奇, 同上次食嘅素鰻魚唔同, 今次食嘅係鰻魚變成紫菜卷, 無咩鼓汁香味. 下次再試另一個. 呀, 仲有... 原來屯門都有分店, 早知唔駛專登入去喇, 因為好難搵到咪錶位泊車.

屯門都有分店
$3例湯
欖角蜜汁烤义燒
葡汁海鮮焗飯
2010-07-14 21 瀏覽
今日放假, 早上做孝順女陪媽咪去食齋, 我係第一次去"大力齋廚", 裡面的格局似中式酒樓, 食物就中西式都有, 選擇算多!首先點了些中式點心 ( 燒賣, 小籠包, 鮮竹卷), 不但形似, 連味道都好似, specially小籠包加埋醋簡直與出面的沒兩樣! 最後媽咪強烈推介---公司三文治, though已經飽, 都試試, 結果不負眾望, 不錯!! 裡面用料十足, 有cheese, "豬柳", 生菜, 蕃茄, 煎蛋.... 一層一層的, 無論味道或是口感, 與茶餐廳比有過之而無不及!!總括, 用料新鮮, 味道不俗, 選擇夠多, 值得一試

總括, 用料新鮮, 味道不俗, 選擇夠多, 值得一試
2010-07-14
  • 公司三文治