2014-04-05 2059 views
原本想食tea. 點知剛好兩點半,lunch tea set 交界, 個侍應哥哥好好人,話lunch同tea set都可以order. 我媽咪見tea set個三文魚炒飯都係40 蚊,大件抵食,所以order左,老豆就要左個 lunch set牛肉石頭飯. 兩個飯架份量足夠三個人食, 而且味道唔錯, D飯軟硬適中, 製作時間都好快, 十分鐘就有得食, 餐茶可以要即磨咖啡, 唔駛加錢, 如果想飲特飲就要加 6蚊, 個TEA SET MENU 都真係幾抵, CHICKEN WINGS SETS 都係28, 真係茶餐廳價錢, 但地方一D都唔茶記, 有音樂聽, 有書睇, 坐左個幾鐘都無趕客, 下次要試下個芒果凍火山先.