2024-03-04 287 views
生蠔 $10/隻堂食指定生蠔$10/隻優惠,店員冇介紹係邊隻,但同自助餐嘅生蠔質素接近,重海水味,配白酒飲唔錯,以蠔做主題嘅餐廳黎講,絕對吸引。香脆蒜蓉包 $38比較普通,冇特別重蒜蓉味,但焗得好脆,牛油都落得好足,夠香。香辣炸雞翼 $78似係自己做炸漿,因為每隻雞翼嘅脆皮都厚薄不一,辣度其實冇乜,但配泰式辣醬中和返啲油膩感係幾好。如果你本身唔鍾意泰式辣醬,可能問店員要tabasco/檸檬都係一個唔錯嘅選擇。黃金軟殼蟹扁意粉 $158意粉可以選擇長通粉/扁意粉/天使麵軟殼蟹炸漿有啲多,口感好脆,但同時都太油膩。自問極愛軟殼蟹嘅我,完全食唔晒,有啲失望。意粉醬嘅鹹蛋黃亦都有啲多,食落好粉,如果係好似香辣蒜油炒意粉嘅做法可能會好啲? or 落多少少cream做返多啲creamy嘅口感都可以中和下食沙嘅感覺。 但味道係夠味,如果軟殼蟹少啲漿應該係夾嘅。食飯當日係爆場,店員明顯不足,但好值得一贊嘅係:忙到甩轆,完全冇停過手,要等好耐先有人serve,但店員係好helpful,唔會唔記得左你嘅要求,而且語氣係好nice,0脾氣。如果你係收左工,同同事想食下蠔chill下飲下嘢,呢度係一個唔錯嘅選
生蠔 $10/隻

香脆蒜蓉包 $38

香辣炸雞翼 $78

黃金軟殼蟹扁意粉 $158
意粉可以選擇長通粉/扁意粉/天使麵

如果你係收左工,同同事想食下蠔chill下飲下嘢,呢度係一個唔錯嘅選擇。
指定生蠔
香辣炸雞翼