2019-07-25 1743 views
和家人一起聚餐,但感覺十分受騙!😡1)落菜時竟被通知餐牌上每道菜要多收十元,原因是這是晚市價!但如果有晚市價為何你不在餐牌上列明而要額外每碟加錢?2)在落菜時已問如果我地有‘黃埔vip’卡是否有折,因為平日有此卡係黃埔消費係有折的,個男店員(懷疑是店長)好肯定說沒有折!咁我地都算,無就無。點知收錢個陣比完錢之後我地再多口問多次另一位女員工,員工竟回答有黃埔vip卡是有折的!🔥員工們前言不對後語!擺明有心呃消費者錢!明明我們都是街坊,都要呃!很生氣,很失望!食物質素一般,加上存心欺騙街坊,十!分!差!絕對不會再光顧!😔😡
和家人一起聚餐,但感覺十分受騙!😡
2019-07-25
Type of Meal