這裡的環境、食物質素都跟一般茶餐廳分別不大,就是「好又一餐 唔好又一餐」的水準。Lunch叫了幾碟炒嘢,都是偏向濃味同油膩,未至於難食,但附近比佢好食的有大把選擇。不過,侍應態度就差得不得了。落order時,叫我哋不要指住餐牌來點餐,話會睇唔清楚,但成張飲品餐牌得6大格,指住點會睇唔清? 然後講啦,又話聽唔清楚,指住自己張手抄單畀我哋睇但又唔出聲,唔知邊個啱啱先話指住睇唔清楚?然後終於漏飲品啦,但補返後竟然在帳單加錢! 我哋埋單時問啦,又唔改單,叫我哋畀返正確價錢就算;然後我哋畀完,佢又一直對,對完又對,對完又對,對完又對。都唔知對乜,又係你唔肯改單,但自己對時又一臉懷疑。又其實,茶餐廳午市都加一? 仲要係咁既服務態度?!

又其實,茶餐廳午市都加一? 仲要係咁既服務態度?!
2015-04-02
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)