2024-05-04 29 views
之前已經收藏咗想試,咁啱adhoc約食飯無idea就搵返出嚟。食物ok, 試咗蛋餅、八爪魚腳、同豬鞍扒。蛋餅外皮係為咗成型就整得熟啲,外面稍嫌偏實,內裏流心。八爪魚腳presentation幾搶眼,本身都冧唔會硬,配上醬汁吊吊味唔錯。主菜豬鞍扒係最鍾意,肉質彈牙熟度適中,配菜的菇同薯蓉都煮得好味,仲有炸過嘅羽衣甘藍,調咗味幾特別。食物整體唔錯,算係對得起呢個價錢。飲品方面就比較遜色,百幾蚊一杯,我會覺得比較普通。甜品食我最鍾意食嘅churro, 有賣相,但覺得炸得唔夠透,裏面太濕。Overall冇咩投訴,但係價錢偏貴未必會encore。
2024-04-28
  • 薑味橙香橡果黑毛豬鞍架