2014-03-06 698 views
鐘意食晚市的「干炒牛河」同「黑椒牛肉炒意粉」,老細親自上陣炒,未食已經聞到香味引到胃口大開。河粉炒到唔係好油,配埋芽菜吃起身啱啱好,牛肉炒到入晒味,又唔乾唔柴。色香味俱全。食完晚飯仲有13蚊糖水送,或者饮奶茶,咖啡,柠茶都得。晚饭套餐还有「蕃茄薯仔炆牛尾」「清湯牛腩」「香濃豬軟骨」⋯⋯同埋加番少少錢,就可以食楊枝甘露,芒果情迷,香芋銀杏清心露,紅/綠豆沙等⋯⋯。晚上仲有老細最拿手嘅煲仔飯,我最鍾意食「豉汁排骨」再加多$10俾條臘腸,食起身超正!如果改時間,最後乾脆食「什扒飯」,快靚正,大件兼抵食,好好味!
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
  • 什扒飯
  • 清湯牛腩