2024-01-20 174 views
難香,完哩間開左一年左右,有時星期日行過都有人排隊,其實原來系自己搞錯,以為哩間系中環蘭”芳”園分店,點都要來試下。今日星期六入去無乜客,兩個人可以坐6人臺,坐低有熱水,亦無話好似其他食評話一定要你自己電話落單,走的時候見我地食吾到一半都會問點解,好簡單,超難食。下午茶餐牌比較簡單,選擇比較一般茶餐廳少好多,基本同早餐差不多,無乜野選擇,只叫了一個餐蛋麵同西多,主要系想試以為蘭”芳”園的奶茶咖啡,唉餐蛋麵(3分)—正正常常,無驚喜亦無失望西多(1分)—超失敗在    —麵包太薄加無果醬涵    — 蛋吾香加埋超超超超超多油咖啡(1分)— 得個苦字奶茶(1分)—無茶香,無滑,飲完舌頭鞋下次經過可能誤會佢個名系”難香,完”。
難香,完

餐蛋麵(3分)

—正正常常,無驚喜亦無失望

西多(1分)

—超失敗在

—麵包太薄加無果醬涵

— 蛋吾香加埋超超超超超多油

咖啡(1分)

— 得個苦字

奶茶(1分)

—無茶香,無滑,飲完舌頭鞋

下次經過可能誤會佢個名系”難香,完”。

西多
咖啡
奶茶
2024-01-20
$38 (Tea)