2016-10-20 3191 views
黑雨紅雨黃雨都好,都阻唔到我食野今日男朋友突然好想食雞煲,放工我就去左拎位先,因為呢度好大同埋我好早放工,所以唔洗等位!lunch time食得少,搞到好早就肚餓,所以唔等男朋友黎自己食住先叫左個麻辣小辣既半隻雞煲,半隻雞真係好少!不過味道唔錯,小小辣小小麻咁,夠晒惹味!等男朋友黎到之後就叫左d火鍋配料叫咗碟美國桶蠔,都幾大隻同埋份量唔少,但仲見到蠔既側邊有好多黑色野好唔乾淨食落唔算好新鮮但又唔會霉,$120左右既價錢算係咁。本來叫咗珊瑚旁, 之後冇黎到我就問店員係咪留咗單,原來冇晒貨!點解咁冇責任感唔同客人講番之後我就改咗叫蛙花蚌!桂花膀幾新鮮,咬落去非常爽口彈牙!!叫咗份墨魚滑,佢哋嘅墨魚滑非常有口感!咬落去實得來有啲爽口,又有墨魚味!另外叫咗一啲蔬菜打邊爐,佢哋嘅雞煲本身好夠味,但係加左湯之後味道好淡。
黑雨紅雨黃雨都好,都阻唔到我食野

等男朋友黎到之後就叫左d火鍋配料
食落唔算好新鮮但又唔會霉,$120左右既價錢算係咁。
之後我就改咗叫蛙花蚌!
桂花膀幾新鮮,咬落去非常爽口彈牙!!