2012-01-30 16 views
本來係去食隔離果間拉麵,點知大約8:30已經拉半閘,朋友話呢間都唔錯,但環境似一間普通茶餐廳,有D枱走咗都無人執,所以我係抱住食飽就算嘅心情去食。由朋友負責點菜,佢話一定要試"冬陰功炒飯',果然係唔錯,唔辣反而帶點甜,好特別,喺出面好少見到有呢種炒飯。仲叫咗泰式濕炒河,最欣賞係D河粉,係好闊好大塊果種,又係好少食到。我只提意食生蝦,個醬汁好啱我,因為我唔食得太辣,再加上帶點酸,好開胃。最後係馬拉箋炒通菜,好辣,所以要飲杯青檸梳打解一解。本來都想試埋從炸蝦餅,因為又真係好大件,好吸引,但我塊面仲有D豆豆,所以下次有機會先再試。
2012-01-03
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
  • 冬陰功炒飯