為食龍小姐又出動食野。同同事一早約好LUNCH,於是用APP 訂位,唔使排隊,即刻有位。仲輕輕鬆鬆就賺左25分ASIA MILES,點解我咁遲先識用APP?由於同事話要減肥,所以叫得唔係好多主食。四個人叫左三個頭盤同小食,再加一個意大意飯,都已經好飽。埋單一人200左右,無叫野飲,都算合理。呢度個環境一流裝修好懷舊,仲有火車係天花板度行,小朋友一定好鐘意。呢度不單止適合一家大細黎,都好適合一大班朋友黎吹水。講返啲野食,整體都唔錯。有一樣要讚嘅係,一坐落黎,侍應就會拎一籃麵包俾客人。由於同事未齊,我又太肚餓,即刻食返個包。拎上手個包都仲熱辣辣,又香又軟,就忍唔住食左一個包同一件MUFFIN。MUFFIN 好好味,好真材實料,有朱古力味,又有NUTS,正。最正係可以免費REFILL!!!! LOSTER SALAD好味!!!黑松露意大利飯就一般,乾左少少,唔夠香同唔夠多汁。由於太開心,不停吹水,由一點半坐到5點半都無人催。最後,仲食多件Tiramisu,可能個人唔太鍾意Tiramisu,所以覺得無咩特別。下次要再試多啲野。

由於同事話要減肥,所以叫得唔係好多主食。
四個人叫左三個頭盤同小食,再加一個意大意飯,都已經好飽。
埋單一人200左右,無叫野飲,都算合理。

由於同事未齊,我又太肚餓,即刻食返個包。

最正係可以免費REFILL!!!!

LOSTER SALAD好味!!!

黑松露意大利飯就一般,乾左少少,唔夠香同唔夠多汁。

由於太開心,不停吹水,由一點半坐到5點半都無人催。

下次要再試多啲野。
黑松露蘑菇意大利飯
Tiramisu
墨西哥片NACHOS
附送MUFFIN
唔記得個名
餐包
龍蝦沙律
Other Info. : 如果有小朋友去,餐廳會送一個汽球俾佢,仲附送一個鎖匙扣,幾貼心。
2018-06-12
$200 (Lunch)
墨西哥片NACHOS
附送MUFFIN
唔記得個名
餐包
龍蝦沙律
  • 龍蝦沙律、MUFFIN