2023-09-14 59 views
去左依間係銅鑼灣希雲街嘅小店🥰 因為我係俾佢地嘅立體拉花深深吸引住😍 真係超可愛嫁❤️Dinner set 🍽 ($398@) 我地叫左兩個dinner set 🍽 叫兩個仲有八八折嫁😎 dinner set 已經包左前菜🥬 餐湯🥣 主菜🥩 甜品🍮 同埋飲品🍹超級豐富❤️前菜🥬香煎北海道刺身級帶子·紅酒莓香泡沫·薄荷油用左紅酒做咗個泡沫🍷 帶子係刺身級👍🏻 輕輕調味就已經好食😋香煎法國鵝肝·黑醋芒果莎莎香滑既鵝肝🥰 配埋香脆嘅厚多士🍞 再加少少黑醋醬, 成個口腔都充滿着鵝肝嘅香味❤️湯🥣海鮮湯入面有魷魚🦑蜆肉、洋蔥🧅蕃茄🍅 再帶少少香草嘅味道🥰蘑菇湯食得出用左新鮮嘅菇打成🥰 仲有少少菇嘅咬口❤️主菜🥩低溫慢煮M7和牛肉眼扒·華盛頓燒汁🥩 (+$80)牛扒跟咗好多蔬菜🥬 有椰菜仔、紅蘿蔔🥕粟米仔🌽 仲用咗紫薯墊底🥰 全部都細細粒😍 好可愛❤️ 擺盤就好似個小花園咁🌸 牛肉質地好軟熟,肉味好濃郁👍🏻海膽忌廉汁·卡邦·溫泉蛋·扁意粉🍝意粉嘅質地同平時食到嘅好唔同👍🏻 好有咬口🥰 感覺有少少似烏龍麵😍 每條意粉都掛滿晒海膽醬😎 入邊仲有d 煙肉同埋面同一隻溫泉蛋🥚甜品仲有brownie ☺️飲品☕️招牌貓頭

Dinner set 🍽 ($398@)

前菜🥬
香煎北海道刺身級帶子·紅酒莓香泡沫·薄荷油

香煎法國鵝肝·黑醋芒果莎莎

湯🥣
海鮮湯
入面有魷魚🦑蜆肉、洋蔥🧅蕃茄🍅 再帶少少香草嘅味道🥰
蘑菇湯
食得出用左新鮮嘅菇打成🥰 仲有少少菇嘅咬口❤️

主菜🥩
低溫慢煮M7和牛肉眼扒·華盛頓燒汁🥩 (+$80)

海膽忌廉汁·卡邦·溫泉蛋·扁意粉🍝

甜品仲有brownie ☺️

飲品☕️
招牌貓頭鷹熔岩特調拼朱古力🍫
成個presentation超靚❤️ 店員係你面前倒朱古力🍫 朱古力湧出來一下好治癒🥰 飲落重帶陣陣玫瑰香🌹

兔兔3D拉花朱古力🍫($88)
我就係為咗呢杯立體拉花朱古力嚟㗎啦😍 立體拉花真係超超得意❤️ d 細節都做得好好👍🏻 兔兔係拎住紅蘿蔔嫁🥕
Type of Meal
Dinner