2023-02-20 237 views
🍅PAN CON TOMATE (🥦) $60橄欖油蕃茄脆包: 超好食!!!因為用左鮮蕃茄一啲都唔酸,將法包焗成薄脆餅,脆口到不得了😍一口氣食左3個🥰我男朋友就慘慘豬啦,因為佢只可以食一個🤭🦐GAMBAS AL AJLLO $180蒜蓉辣椒油煮蝦:呢一個都係超好食嘅推介!因為我平時本身已經鍾意食辣嘢🌶️,呢一個辣得過癮又惹味啱晒我!蒜蓉辣椒油真係會比較香口少少,整出嚟嘅蝦肉🦐唔會好梅反而仲係好新鮮好彈牙!🥔TORTILLA DE PATATAS (🥦) $90洋蔥薯仔有機蛋餅:呢一個賣相真係好特別,冇睇清楚真係唔會知道佢係🥚蛋餅!有少少似大阪燒嘅感覺,但係佢係素食嚟嘅。入邊有薯仔同埋洋蔥調味唔會太鹹幾好食😙
🍅PAN CON TOMATE (🥦) $60
🦐GAMBAS AL AJLLO $180