2024-02-13 343 views
以前成日係到買蛋糕 因為真係好好食🥺自從佢無推出蛋糕後 我就一直留意住佢地幾時會出返🤣宜家終於推出返 超期待😚但比較可惜嘅係佢地嘅蛋糕並唔係每一款都有 要睇下個日嘅availability🥺❣️蒜香欖油日式豬軟骨意粉 ($98)調味適中 味道不過不失 驚艷嘅位係有西蘭花🥦仲要都幾入味😋但感覺豬軟骨同意粉唔太夾😂❣️蒲燒鰻魚滑蛋龍蝦汁意粉 ($108)分開嚟食係各有千秋嘅😂但夾埋一齊食就唔太夾ಥ_ಥ 鰻魚同龍蝦汁都係比較濃味 所以味道有少少撞咗 如果係蒜香或者忌廉可能會好啲 咁就唔會搶咗鰻魚嘅味道(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)鰻魚肥美肉厚而且無咩骨 肉質鮮嫩可口 配上燒汁同埋嫩滑炒蛋 感覺都幾啱送飯😂至於意粉口感煙韌彈牙 而且都幾掛汁 龍蝦汁味都幾濃❣️熱焦糖鮮奶咖啡 (set +$25)反而咖啡有驚喜🫶🏻有淡淡焦糖味 亦唔會太甜 仲有隻角落生物係上面 好岩打卡(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)❣️ 58% Chocolate truffle cake ($55)❣️ Tiramisu Cup ($55)不得不說 佢地嘅蛋糕真係好出色🥺我地三個人唔小心食咗三個🫢佢地嘅朱古力蛋糕入口超順滑 口感層次分明蛋糕體綿密 朱古力味超濃

❣️蒜香欖油日式豬軟骨意粉 ($98)

❣️蒲燒鰻魚滑蛋龍蝦汁意粉 ($108)

至於意粉口感煙韌彈牙 而且都幾掛汁 龍蝦汁味都幾濃

❣️熱焦糖鮮奶咖啡 (set +$25)

❣️ Tiramisu Cup ($55)
不得不說 佢地嘅蛋糕真係好出色🥺
我地三個人唔小心食咗三個🫢
佢地嘅朱古力蛋糕入口超順滑 口感層次分明
蛋糕體綿密 朱古力味超濃郁 每食一啖都好幸福🥺

❣️整體感覺意粉質素還可以 比較驚喜嘅係佢哋嘅咖啡同蛋糕

推薦指數:🌟🌟🌟🌟
【𝐏𝐫𝐢𝐜𝐞: 3.8/5 𝐅𝐨𝐨𝐝: 4.3/5 𝐄𝐧𝐯𝐢𝐫𝐨𝐧𝐦𝐞𝐧𝐭: 4.1/5】