食物質素其實係聯和墟係數一數二好食,但係態度真係好惡劣,唔知你係覺得因為太好食,而可以唔使理人感受而得罪啲人定係本身係咁。小弟就由1歲開始就唔食牛嘅,所以冇緣份食佢嘅牛腩,咁我就嗌碗,雲吞墨丸河。咁佢就冇覆單啦,點頭確認,咁平時佢地都係咁嘅都慣㗎喇,咁我都俾咗錢。之後都等咗15分鐘左右,之後去大嗌牛腩墨丸河,咁我就冇應啦。跟住個姐姐就問我嗌咗啲咩,我就話係雲吞墨丸河。之後我就見到,入邊有個男店員,就大大聲指住我話明明係佢自己嗌牛腩既。我真係想講,我由一歲開始都唔食牛,我都唔會下意識嗌牛腩啦🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️不過算啦,當我錯,我都覺得係幾好食嘅。所以之後我都會去覆我單既麵鋪。
食物質素其實係聯和墟係數一數二好食,
但係態度真係好惡劣,

跟住個姐姐就問我嗌咗啲咩,我就話係雲吞墨丸河。

不過算啦,當我錯,我都覺得係幾好食嘅。
所以之後我都會去覆我單既麵鋪。