元氣,係我like嘅壽司店之一,貪佢乾淨,坐得舒服,最重要係大集團,食質有保證。點知………,總係樹大有枯枝。。。當晚去睇場,見响附近,未餓又炎熱,所以考慮「元氣」,因遙距攞飛都一個鐘,咪行吓囉。電話到,仲有10個,行多10分鐘…過咗超過五個😱……吓,再排過。。。。算,我等,又十幾個之後入座。(但門口又有人遲咗超過5個先嚟,另一個職員話:「企埋一面再安排你哋入坐。」)算啦,總算入坐,enjoy sushi la!點知。。。。攞一碟石垣貝,室溫嘅已知佢放咗一段時間,但還可接受。見轉來轉去都係果幾款壽司,Order啦。少少三款壽司,等十幾分鐘,仲要送錯隔離位都唔知,醒時再送回(約3秒),北寄貝非常肉酸,好似放咗一輪,再見同時送來嘅芥辣八爪魚,兩份芥辣八爪魚,紫菜大小不一,八爪魚量又少,紫菜仲要焾晒,韌到要成件食。。。點吖?食品信心真係一舖清袋?食多碟「三文魚壽司」,更恐怖,魚油熔晒,入口只有一口油,好難食。最差係……無影低相。呢間,無下次。。。

點知………
,總係樹大有枯枝。。。

算啦,總算入坐,enjoy sushi la!

最差係……無影低相。
呢間,無下次。。。
2015-06-28
Waiting Time
25 Minutes (Dine In)