2016-07-21 1854 views
第一次去,店子不大,7點半左右,客人不多,似cafe shop多過食店,感覺怪怪,全店得3個員工,有點手忙腳亂,想點餐都差不多等了5分鐘先有人招呼我~ 見到營業時間11-9,現在香港d租咁貴,唔通真係唔休做?Anyway 講番野食,點了個海南雞飯,水準不錯,油飯唔油,好入味,只略嫌d雞少咗d,6x蚊包飲品係尖東算ok啦,d海南雞極似好時果隻味,我有d懷疑佢地係咪同一批貨 Dinner set加14蚊有呢個咖椰多士,我就十分欣賞,必食~ 最后係餐飲,佢有多款選擇,我就選了普通奶茶,味道近似台式珍珠奶茶~ 總括來講,呢個價錢,佢算係尖東好時以外又一好選擇
2016-07-21
  • 咖椰多士