2013-09-04 472 views
JHD American Gourmet & Bar在OPENRICE見到深水埗1間漢堡店食評都唔錯,於是咁岩想出深水埗既我就同老公去試..當日係閒日既下午約2點左右,店內既座位都半滿,大部份都係LUUNCH既人,我同老公分別點左New York Classic Burger($50)同原味熱狗($33),因為唔太肚餓所以都冇試其他既小食,時間大概等左10~ 15m in左右,熱狗先上枱,由外表到內裡,佢都只係1隻普通到好普通既熱狗,無評價可言,醬汁亦不見特別,因為依到始終係以Burger出名,於是我繼續等burger上枱.SIZE來說佢比一個M記包大小小,但係食落,唔見食評所說既肉汁,牛肉鮮味,肉香,我一D都食唔到,入口既只係一塊乾得黎有小小油既牛肉…$50?值依個價錢嗎?我唔知道係因為LUNCH人多,所以預備LUNCH殺檔用既牛肉翻煎定係佢果批品質問題,如果話依個漢堡要值$50既話,Sorry,我會寧願去M記。如果服務作評分的話,亦都只可以俾N/A,首先因為佢係半自助模式,你要自行到Counter點餐,所以由入店開始,基本上除左去counter點餐同食物上枱一刻都好小接觸Staff
JHD American Gourmet & Bar

如果話依個漢堡要值$50既話,Sorry,我會寧願去M記。
你要自行到Counter點餐,所以由入店開始,基本上除左去counter點餐同食物上枱一刻都好小接觸Staff。
$40 (Tea)