2016-04-03 1277 views
話就早排呢間野個焦糖燉蛋買一送一 仲要又排隊買卷 買完又等左個幾星期先有卷拎 拎左仲要打電話去book預留幾多個 幾經辛苦等左半個多月終於有得拎 我親公司lunch即刻沖落去拎 去到都等左十幾分鐘 佢係個箱到拎出黎咁 好似好新鮮 點知一打開爛晒 我就覺得古怪 明明拎返去途中先十分鐘 搭個部𨋢都搭左我五分幾鐘 沿途我又冇fing過 點會一打開就變成咁 分明就係佢未燉夠時間 又冇雪到 面頭完全冇左焦糖 望落去咁核凸都唔想食 打過去問佢又話唔會換 因為拎比我個陣冇野 但係佢其實冇比過我睇 佢入完再拎比我 我係信佢先走人 之後都頂硬上照食 個蛋其他幾香 應該幾滑 個低有好多雲尼拿子 不過好淺 兩淡冇晒 加上我已經冇左一半 真係對呢間野好失望 其實佢整唔切就唔好推出任何優惠 連食物品質都keep唔到

TakeAway