果日整完牙準備搭車番屋企, 行過見到有間蒙古拉麵, 見佢人少少唔駛等位咪入去試試, 見佢主打牛肉餅同拉麵, 當然要叫黎試下啦, 牛肉餡餅唔算厚皮, 不過肉汁真係唔少, 但係暖暖地唔夠熱, Angel叫左個手撕雞手拉麵, 一睇同平時炒雞柳果D無咩分別, 好明顯有切口, 叫咩手撕呢, 我果碗蒙古羊手拉麵重弊, 果D羊肉好似超市急凍咁都不在話下, 味道都唔緊要, 但係羊肉碎濕濕無塊完整, 好似人地食剩執番上黎咁, 睇到都唔開胃, 麵同湯底都只係一般, 味道偏淡, 反而紅油抄手個汁醬做得唔錯, 香辣帶甜, 不過上面D生蒜就唔駛咁重手, 總括黎講, 小食水準可以接受, 但係手拉麵就真係物非所值

蒙古牛肉餡餅
手撕雞手拉麵