2021-05-03 2612 views
九龍城除左食泰菜出名之外,呢間清真牛肉館及牛肉餅都好多人推薦,我果日去到幾時侯都排曬隊。佢除左牛肉餅之外,仲有好多其他嘢食,佢既咖喱好似都既好食。不過我今次就淨係試左佢地既招牌牛肉餅😋真係完全冇令我失望。1⃣️清真牛肉餅($40)呢個真係超級好食😯食完之後真係明點解咁多人推薦佢。牛肉餅一夾起已經feel到有啲重量,一啖咬落去,表皮係煎得微脆既,而入面既肉,完全係爆餡!😍入面既牛肉好多,入面有啲蔥、韭菜,同啲牛肉一齊食落更加香口🤤而且佢真係爆汁,一咬開層薄薄脆脆既皮,啲牛肉湯汁即刻漏出黎,好正啊🥰🥰  雖然四十蚊兩件係貴左啲,但係真係好值得試下,好好食啊!

1⃣️清真牛肉餅($40)
清真牛肉餅

雖然四十蚊兩件係貴左啲,但係真係好值得試下,好好食啊!