對於海膽意粉控 呢間不容錯過😛‼️ 食物真係好高質 連沙律都好好食😚 裝修又靚🙋🏻‍♀️勝利道雖然唔會無啦啦經過但係好多嘢食🤣 旺角東站去都幾方便( •̀∀︎•́ )✧︎🍅SPRING GARDEN $118巴馬火腿、桂花蜜瓜、蜜桃、無花果平時叫我食沙律係 impossible 佢顛覆咗我嘅想法🤣係好足料好 fresh又好食健康嘅沙律 好多生果好甜🥹新鮮配搭又好合胃口 新鮮水果加好多分✨巴馬火腿嘅鹹香 加上濃稠油醋非常開胃( ˙༥˙ )❣️海膽三文魚子竹炭烏冬 $158特別推介 店主話呢個海膽醬係獨一無二 係北海道搵人整㗎‼ 真係好濃厚️😍竹炭烏冬好幼身有咬口 掛到好多汁😋 仲有兩塊微微燒過嘅海膽 同咸香十足嘅三文魚子 有誠意口感又豐富🤩❣️香煎西班牙豬胺 $228呢個好好食 首先位置揀得好 肥瘦均勻好厚肉🐖🐖 豬真係要有啲肥先好食🤭煎得好香調味啱啱好 近排食嘅豬都好高質😛呢度係行日式西餐 配菜方面就好睇得出 有燒粟米蓮藕蘿蔔茄子🥕🌽🍆 咁樣配搭都幾好 清爽啲 又食到唔同食材( ・ㅂ・)و

🍅SPRING GARDEN $118
巴馬火腿、桂花蜜瓜、蜜桃、無花果
平時叫我食沙律係 impossible 佢顛覆咗我嘅想法🤣
係好足料好 fresh又好食健康嘅沙律 好多生果好甜🥹
新鮮配搭又好合胃口 新鮮水果加好多分✨
巴馬火腿嘅鹹香 加上濃稠油醋非常開胃( ˙༥˙ )
SPRING GARDEN

❣️海膽三文魚子竹炭烏冬 $158