2018-06-03 65 views
星期六中午的光臨,這次是第二次來食,因為上次食完唔記得影相,所以沒有寫食評,不過上次係好食的,今日星期六,我唔知係唔係師傅輪班,今次食到既質素竟然是兩碼子事,因為午餐兩個set盛為2xx,所以我用一個高少少標準去寫。番茄忌廉湯濃濃的,酸酸的,幾開胃,餐湯來的,不用加錢海蝦雞肉忌廉長通粉海蝦ok,夠大隻,有挑腸,但較淡味,雞用雪藏味重,沒有其他味道,差,忌廉汁帶酸,配正常長通粉,七十幾蚊,性價比低西冷牛扒配意粉意粉用牛油炒過,好食,牛扒七成熟,煎過籠不是重點,重點是肉質好差,淋淋爛爛、似大家樂早餐牛扒厚身版,如果是60-70蚊,還講得通,但$128就真的要檢討一下了即磨咖啡味較淡,可以接受Ice Mocha朱古力味完全蓋過咖啡,跟餐加$10純粹善意意見,希望餐廳更進一步

番茄忌廉湯
濃濃的,酸酸的,幾開胃,餐湯來的,不用加錢

海蝦雞肉忌廉長通粉

西冷牛扒配意粉

即磨咖啡
味較淡,可以接受

Ice Mocha
朱古力味完全蓋過咖啡,跟餐加$10

純粹善意意見,希望餐廳更進一步