2019-08-31 754 views
今天第一次來,大概十二點半,冇其他客人。 點餐的時候, 年輕女侍應黑口黑面 ,雙手翹起,好像不屑服務我們。 我自問入餐廳後冇做任何奇怪事情,唔知點解換來如此對待。 我點了意大利傳統沙律,Calamari, parma ham pizza, 還有蟹肉意粉。食物實在極之麻麻, pizza芝士唔夠, 好似齋食麵包。Calamari 得個鹹字。 用餐途中所有侍應消失了,只剩我自己一台,飲水要自己斟。 個女侍應就算喺度都係掛住唱歌打手機 。 其實做得唔開心可以唔做, 唔使喺度影響食客心情。 埋單要600蚊, 唔算好貴但亦唔平 。pizza express好佢一千倍。永遠不會再幫襯。
2019-08-31
$200 (Lunch)