今日下午3點左右我地3大人3小朋友諗住入去食野,一入到門口有位中年女店員好晦氣咁講你地自己搵位坐,問都無問幾多位,(我已經同朋友講不如去第二間啦!一入門口就咁嘅態度)餐廳枱係多數係4人枱,我地6人要泊多一張二人枱先夠坐,3個(4歲)小朋友係已經坐低左,嗰位中年女店員黑口黑面行過嚟好大力甘將張二人枱拍過去,嚇到我哋全部彈起差點拍到小朋友啲手指,我當然好激動同個果人講你發脾氣都要睇住啲小朋友啲手,點知店內其他員工同我地講佢係甘架(中年女人)唔使理佢,你地間舖都幾搞笑咁樣同個客人講就算,最後我哋當然冇坐喺度食嘢即走!最後我哋同朋友去左第二間食嘢討論件事,發現佢(中年女店員)係對我哋帶住小朋友嘅人先會係咁對其他正常大人係冇嘢!依間嘢啲人實在太搞笑!吾會幫襯佢!完😡
2023-01-20
Type of Meal