2015-10-05 1194 views
我從來不寫任何食評,但今次實在忍無可忍要比大家知道這間食店服務態度如何超級低劣!之前也來過,也不至於這麼差。今晩一入到店内,所有伙計隻眼望到我,只當你完完全全透明,不問不聞,要再三追問有冇位,才晦氣地答等陣啦,心裡已滾滾哋! 到有位,—直没茶, 沒餐具都算,不停揮手叫伙計點菜是難過登天的事情!!不停揮手加上不停走來走去找人理我們都已20分鐘有多,真喺嬲到你飛起,最後啊姐你自己寫啦,點知枱号又搞錯,起菜亂七八糟,又要花力氣同他們理論。今晚叫咗薯仔牛柳粒, 椒鹽九肚魚, 蒜茸西蘭花和蠔仔粥, 整體食物質素也可維持水平,味道可以, 但今次的薯仔牛柳粒無上幾次那麼美味, 牛肉煮得有點過火。不過, 一句講哂, 這種服務態度實在不要得, 你唔想爆血管的話,請不要到這間店,它似著生意好,就可以不可一世的態度,非常差!!!:@