2024-04-24 6 views
老友相聚 一於食啲精品,加個飽肚嘅一前一後, 食飽就算喇,一人叫一個烏冬 加個八品刺身盛盒。這餐又飽又甜口。二人套餐石鍋香辣海鮮手打烏冬呢個烏冬海鮮好靚,每樣一件,烏冬夠滑,冇叫錯原因,大蝦一隻,青口蜆仔,魷魚鮮嫩,都好鮮味,烏冬夠滑漏好味。咖哩牛肉撈烏冬咖哩牛肉汁夠香,野味自家鍾意食, 加埋個烏冬,雖然湯汁少咗的,但係食落都係好香好味。海膽蟹肉茶碗蒸茶碗蒸係我最鍾意食嘅一個素材, 加埋海膽蟹肉鮮嫩,同埋仲有個金箔喺度,呢個都係好鍾意嘅一個食品。八品刺客盛盒八品全盒海膽一版甜蝦三文魚帶子甘魚八款刺身每樣三件,新鮮可口,一版海膽睇見新鮮可口,至愛之食品,甜蝦三隻,隻隻都咁新鮮,朋友之我鍾意畀我食多隻,有吞拿魚,三文魚,甘魚,口切嘅帶子,鮮甜入口滿足。環境清靜,食品可口,傾談暢快!

二人套餐

甜蝦
三文魚
帶子
甘魚

環境清靜,食品可口,傾談暢快!