2016-01-23 1695 views
今日同同事好即興咁出黎食飯 諗都唔諗就決定要黎勝香園 !因為難得兩個人食, 人少少黎呢度先易d等位..之前曾經無數次大班人黎到等位等太耐走左無食到..lunch時間係無排隊制, 每張枱旁邊都總會見到有堆人企o係度等所以有d混亂...遲黎等o既有可能有得坐低先..都唔使怕, 呢度翻桌率好高, 野食黎得好快只要唔係揀Do岩o岩坐低o既枱 都應該唔使等太耐 (只限人少)蕃茄湯底都算係呢度其中一樣出名o既款式加埋腸仔餐肉煙肉蛋, 同豬扒牛肉雞翼等等...拼湊成三十幾款麵食食埋落肚後就知道價錢係公道 ~~~同事叫o既出名o既咸檸七 $16其實我係第一次試咸檸七 個人黎講接受唔到呢種又咸又酸o既味....哈哈哈哈不過我同事就話呢度真係做得好好飲喇, 加埋見到其他差唔多枱枱都有叫相信識得欣賞o既人真係會好鐘意 ;P蕃茄豬扒通粉 $26豬扒有切開一件件 方便進食蕃茄腸蛋通粉 $26蕃茄味果然好濃, 仲可以食到一件件蕃茄不過望到其他人叫o既公仔麵 蕃茄多過通粉o既蕃茄鐘意食蕃茄o既我決定下次要叫公仔麵!食晒成碗真係好滯.. 食咁多蕃茄落肚都幾飽肚 ~.~熱奶茶 $11 好普通檸蜜脆脆 $13 意料之外幾
今日同同事好即興咁出黎食飯 諗都唔諗就決定要黎勝香園 !

蕃茄湯底都算係呢度其中一樣出名o既款式
食埋落肚後就知道價錢係公道 ~~~
咸檸七

蕃茄豬扒通粉
蕃茄豬扒通粉 $26
豬扒有切開一件件 方便進食
蕃茄腸蛋通粉 $26
蕃茄味果然好濃, 仲可以食到一件件蕃茄
不過望到其他人叫o既公仔麵 蕃茄多過通粉o既蕃茄
鐘意食蕃茄o既我決定下次要叫公仔麵!
食晒成碗真係好滯.. 食咁多蕃茄落肚都幾飽肚 ~.~
蕃茄腸蛋通粉&熱奶茶
熱奶茶 $11 好普通
檸蜜脆脆
檸蜜脆脆 $13 意料之外幾好食 !!
檸檬味好出 好清新 ~
麵包烤得好脆, 略嫌某d位燶得滯 ..
豐富o既一餐 ;P
呢個價錢可以o係上環食到飽, 味道好 ~
難怪每日都咁多人黎潮聖
無整齊o既環境, 無五星級o既服務.. 但我食到o既係好地道o既滋味 : )
2016-01-14
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$46 (Lunch)
蕃茄腸蛋通粉&熱奶茶
檸蜜脆脆