2014-08-16 749 views
途經西九龍,阿妹又想食burger, 於是就揀左呢間。想食既素漢堡竟然賣哂,只好既退而求其次,點了all day breakfast。阿妹就叫左美國西部漢堡。两個都轉左餐,不過我冇跟薯條。跟餐既沙津奇怪地配上日式芝麻醬,感覺和這間美式餐廳格格不入,不過味道正常。All day breakfast頗為豐富,包括了香腸,煙肉,薯餅,焗豆,煎蛋,多士同埋炒蘑菇,不過份量偏少。味道方面則沒太大驚喜,但蘑菇調味不錯,薯餅亦夠脆。漢堡方面,唯一同普通漢堡不同既就係佢係配洋蔥圈,但只得一塊就不如唔好加,完全食唔到有洋蔥圈既味道。但味道還是不錯的,漢堡肉味夠濃,蕃茄同生菜都幾fresh,整體都ok。總括黎講,味道尚好,環境不錯,只是這個價錢在香港有更多更好既選擇。
All Day Breakfast
美國西部漢堡